(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)remis123 نوشته شده توسط: من احتمالا درصدام به این صورته؟
به نظر دوستان رتبم چطوری میشه؟ مجاز میشم؟
زبان ۶۰ درصد
پایگاه داده ۴۵ درصد
سیستم عامل بین ۳۵ تا ۴۰
الگوریتم ۳۰
نرم افزار ۲۰
با این درصدهایی که شما زدین نفر اولین میشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ)remis123 نوشته شده توسط: سطح سوالات زبان امسال در حد دیپلم بود و کسایی که وقت کردن به تمام سوالات جواب دادن.
سوالات پایگاه داده هم با این که ضریب ۳ داره ساده بود. منبع سوالات چه در سطح کارشناسی و چه ارشد مشخص بود و طبق پیش بینی
نرم افزار سخت بود. تا جایی که خاطرمه ۵ یا ۶ سوال از پرسمن اومده بود (سوال مدیریت ریسک، آزمایش افزایشی، مدل توسعه کاربرد RAD ، مدل های نمایش معماری، طراحی واسط کاربر، استقلال تابعی). ۴ سوال از جزوه ارشد محسن زاده بود (مدل معماری مرجع، پیکربندی، و دو سوال از فصل کیفیت). ۸ سوال از RUP, USDP و شی گرایی اومده بود که هنوز کسی نفهمیده منبع این قسمت از سوالات چی بوده. ولی مطمئنا هارون آبادی و محسن زاده و پرسمن نبوده.
زبان و پایگاه داده که آسون بوده همه خوب زدن و نرم افزار که سخت بوده اکثرا مشکل داشتن. پس خیلی در رتبه ها تاثیری نمی زاره
من فکر می کنم چیزی که رتبه های امسال رو تعیین می کنه سیستم عامل و الگوریتم. انصافا نه خیلی سخت بودن و نه خیلی آسون. کلا سوالات تلکیف روشنی داشت.
۱- زبان کلی نکته داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۲- پایگاه هم کلی نکته داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۳- دوستان از کجا میگن اسون بود؟ شما اگر میانگین ۳۰% بزنین نفر اول میشین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!