(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ق.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ)h.f.b نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ)h.f.b نوشته شده توسط: میشه n(n+1) /2 ... این تست علوم کامپیتر ۸۲ بوده !
سوال گفته تعداد تفاضلات، در حالی این چیزی گه شما گفتید، میشه کل محتویات اون جدول.
تست ۸۲ علوم کامپیوتر ص ۲۵۷ امیر فخریان پوران :
برای محاسبه جدول کسرهای تفاضلی وابسته به درونیابی توسط یک چند جمله ای از درجه کوچکتر یا مساوی n ,تعداد کسر های تفاضلی محاسبه شده ی مورد نیاز برابر است با : جواب = n(n+1)/2
تست ۹۳ کامپیوتر هم کپی همین تسته !
دوست عزیز تو اون تست بازه ما ۰ تا n بود اما اینجا ۱ تا n پس جواب میشه n(n-1)/2 به صورت سوال دقت کنید اصلا شما کافی ۴ تا نقطه بگیری میبینی که تعداد میشه همین
سلام
آقا من اعتراض دارم...جواب n(n-1)/2 میشه...ولی تو پاسخ نامه سنجش گزینه n(n+1)/2 رو به عنوان گزینه درست انتخاب کرده...
من روش درونیابی نیوتن رو مثل کف دست بلدم...کلی مثال ازش حل کردم...سر جلسه هم دقیقا همین مسئله رو برای n=4 و n=6 حل کردم..در حالت ۴ میشد ۶ تا کسر و در حالت ۶ هم میشه ۱۵ تا کسر...
اینکه نمیشه که....با درست فرض کردن یه گزینه غلط درصد ریاضی ام به ۱۸/۷۵ سقوط کرد...ممکنه تو کلید نهایی این گیج بازی طراحان سنجش تصحیح بشه یا برای کارنامه نهایی هم روی همین اشتباهشون اصرار دارن...؟؟؟
چیکار باید بکنیم حالا...؟؟؟