(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۴۲ ب.ظ)marzieh نوشته شده توسط: سلام بچهها . نرم افزار رتبهی دورو بر ۴۵۰ روزانه میاره؟ کلا کجاها رو احتمال داره بیاره؟ بعد در مورد شبانه دانشگاه چمران واسه هوش کسی چیزی می دونه؟
من خودم دانشجو شهید چمران بودم... اولاً دو استادیار بیشتر نداره که یکیشون دکترای سخت افزار داره و همسرشون دکترای نرم افزار! و از گروه برق هم یه دکتر قرض میگیرند
کلاً پیشنهاد نمیشود... ولی اگر چاره نداشته باشی و از اونجا که دو سال بیشتر نیست و خیلی زود میگذره رفتنش مشکل نداره... یکم آب و هوای اینجا خیلی بده، فقط یک هفته زمستان هست و تا دلت بخواد گرد و خاکه... یعنی در ماه حداقل یکبار و حداکثر ۱۰ بار گرد و خاک میشه و البته از وقتی که یکبار به خاطر گرد و خاک تهران رو تعطیل کردند، از ترس مردم اهواز هر وقت گرد و خاک میشه، مدارس و آموزشگاه های عالی هم تعطیل اعلام میشن...
یه سایت بزرگ داره با امکانات عالی فقط برای بچه های ارشد! کلاسها هم در اون سایت برگذار میشه، کلید سایت هم دست خود بچه هاست و هر موقع بخوان میتونن بیان و برن...
استادهاش نه که بد باشن ولی رشتهی تخصصیشون هوش نیست... برای همین اینطور نیست که یکسری درس اعلام بشه و شما از اون دروس انتخاب کنید... توی برد میزنن: بچه های ارشد اگه فلان درس رو نگیرند حذف ترم میشن!!! اجباریه... در صورتی که در دانشگاه های دیگه یکم وسعت انتخاب داری...
و چون دانشگاه اهواز از بی استادی داره میمیره به محض اینکه ارشدتون رو گرفتید احتمال استخدامتون هم در اون دانشگاه هست... که تنهاترین خوبیش همینه...
یه نگاه به این
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بنداز برای انتخاب رشته میتونه کمکت کنه... بیشتر روی نمرهی علمی تمرکز کن، نه رتبه... البته میتونی تخمین رو اینطور بگیری:
مثلاً رتبه ات شده ۴۵۰ و نمرهی علمیت شده ۵۰۰۰، اون موقع نگاه کن ببین قبولی با رتبهی ۴۵۰ کجا بوده و قبولی با نمرهی علمی کجا: اون بین هر چی دانشگاه باشه، احتمال در اومدنت در یکی از اونها زیاده...