۰
subtitle
ارسال: #۱

یافتن تعداد دستورات یک ماشین - آزمون شبیه ساز نصیر
سلام دوستان همونطور که گزینه رو تیک زدم به نظرم جواب این سوال گزینه ۴ هستش و یه جورایی هم مطمئن هستم
اما نصیر گفته گزینه ۳ درسته.
نظر شما چیه. مرسی پیشاپیش
اما نصیر گفته گزینه ۳ درسته.
نظر شما چیه. مرسی پیشاپیش
۰
ارسال: #۲

RE: یافتن تعداد دستورات یک ماشین - آزمون شبیه ساز نصیر
گزینه ۴ درسته
بیت های رجیستر ها میشه ۳ بیت
و بیت opcode دستور دوم میشه ۶ بیت
و تعداد دستورات دستور نوع دوم میشه ۶۴ بیت
نگفته چرا گزینه ۳ ، یعنی حرکت عجیب و غریبی زده ؟؟؟
مثلا یه کاری کرده که تعداد دستورات نوع دوم حداکثر بشه ؟
بیت های رجیستر ها میشه ۳ بیت
و بیت opcode دستور دوم میشه ۶ بیت
و تعداد دستورات دستور نوع دوم میشه ۶۴ بیت
نگفته چرا گزینه ۳ ، یعنی حرکت عجیب و غریبی زده ؟؟؟
مثلا یه کاری کرده که تعداد دستورات نوع دوم حداکثر بشه ؟
ارسال: #۳

مرسی از پاسخت
اومده بود تعداد بیت آدرس حافظه رو ۱۶ بیت گرفته بود در حالی که ۱۹ بیته. فک کنم بنده خدا حواسش نبوده
اومده بود تعداد بیت آدرس حافظه رو ۱۶ بیت گرفته بود در حالی که ۱۹ بیته. فک کنم بنده خدا حواسش نبوده
ارسال: #۴

ارسال: #۵

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: مرسی از پاسختبه نظر میاد اشتباه کرده چون آدرس تابلو باید ۱۹ بیتی باشه .
نه به نظر من همون ۳ درسته
چون دستورات دو کلمه ایه
یک کلمه اش که ۱۶ بیتی میشه واسه آدرس حافظه و ۶ بیت واسه رجیستر
۱ بیت هم واسه نوع دستور
که میشه در آخر ۱۶-۷= ۹ در نتیجه ۲ به توان ۹ میشه ۵۱۲ تا دستور دو کلمه ای
ارسال: #۶

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: نه به نظر من همون ۳ درسته
چون دستورات دو کلمه ایه
۱ بیت هم واسه نوع دستور
آدرس حافظه چون قراره ۵۱۲k رو آدرس دهی کنه میشه ۱۹ بیتی دیگه چرا شما میگی باید ۱۶ بیت باشه آدرس حافظه؟
۵۱۲=۱۹^۲
ارسال: #۷

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:حافظه ۵۱۲k هست و واسه آدرس دهی اون ۱۹ بیت احتیاجه(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: مرسی از پاسختبه نظر میاد اشتباه کرده چون آدرس تابلو باید ۱۹ بیتی باشه .
نه به نظر من همون ۳ درسته
چون دستورات دو کلمه ایه
۱ بیت هم واسه نوع دستور
ارسال: #۸

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: نه به نظر من همون ۳ درسته
چون دستورات دو کلمه ایه
۱ بیت هم واسه نوع دستور
آدرس حافظه چون قراره ۵۱۲k رو آدرس دهی کنه میشه ۱۹ بیتی دیگه چرا شما میگی باید ۱۶ بیت باشه آدرس حافظه؟
۵۱۲=۱۹^۲
حافظه ۵۲۱k کلمه اس...دستوراتم یک کلمه ای و دو کلمه ای اند
یعنی واحدمون اینجا رو حساب کلمه اس نه بیت !
ارسال: #۹

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: حافظه ۵۲۱k کلمه اس...دستوراتم یک کلمه ای و دو کلمه ای اند
آخه این که میگه دستورات یه کلمه یا دو کلمه ان که یعنی یا ۱۶بیتی هستن یا ۳۲
ولی من متجه نمیشم شما چرا میگی ۱۶ بیت لازمه
شما با ۱۶ بیت چجوری ۶۵ هزارمین کلمه از جافظه رو میخواین آدرس دهی کنین؟
ارسال: #۱۰

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: حافظه ۵۲۱k کلمه اس...دستوراتم یک کلمه ای و دو کلمه ای اندشما چه جوری ۵۱۲ کیلو کلمه را با ۱۶ بیت آدرس دهی میکنی؟
در ضمن من تا حالا ندیدم به تعداد بیت های حافظه ، توی آدرس دستورات ، بیت واسه آدرس دهی حافظه بذارن. بیت آدرس به تعداد کلمات یا گروه های آدرس دهی بوده
ارسال: #۱۱

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: حافظه ۵۲۱k کلمه اس...دستوراتم یک کلمه ای و دو کلمه ای اند
آخه این که میگه دستورات یه کلمه یا دو کلمه ان که یعنی یا ۱۶بیتی هستن یا ۳۲
ولی من متجه نمیشم شما چرا میگی ۱۶ بیت لازمه
شما با ۱۶ بیت چجوری ۶۵ هزارمین کلمه از جافظه رو میخواین آدرس دهی کنین؟
آقا تسلیم
اشتباه لپی شد...درسته میشه ۶۴تا همون که گفته بودید ! به اشتباه کلمه رو همش جای حافظه در نظر میگرفتم...ساریییی
فقط این masoud67 و hoshhah یک نفرید یا دو نفر؟؟ ...هرچی گفتیم پشت هم بودید...احسنت !
ارسال: #۱۲

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: آقا تسلیم
اشتباه لپی شد...درسته میشه ۶۴تا همون که گفته بودید ! به اشتباه کلمه رو همش جای حافظه در نظر میگرفتم...ساریییی
فقط این masoud67 و hoshhah یک نفرید یا دو نفر؟؟ ...هرچی گفتیم پشت هم بودید...احسنت !
یه نفر بودیم در دو بدن
گرفتی ردیفه
موفق باشی
ارسال: #۱۳

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: آقا تسلیم
یه نفر بودیم در دو بدن
گرفتی ردیفه
موفق باشی
آره ممنون از هردوتون یا همون یکی در دو بدنتون
افتاد
شما هم
ارسال: #۱۴

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: آقا تسلیماین سوال شبیه سوال کنکور ۹۰ هست با این تفاوت که اونجا تعداد کلمات حافظه ۲به توان ۱۶ کلمه با کلمات دو واحد آدرس پذیر بودند که آدرس حافظه ۱۷ بیتی میشد ولی اینجا گفته ۵۱۲k که میشه ۱۹ بیت. توجه شما رو به تست سال ۹۰ جلب میکنم
ما هم دو روح در دو بدن هستیم
ارسال: #۱۵

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: آقا تسلیماین سوال شبیه سوال کنکور ۹۰ هست با این تفاوت که اونجا تعداد کلمات حافظه ۲به توان ۱۶ کلمه با کلمات دو واحد آدرس پذیر بودند که آدرس حافظه ۱۷ بیتی میشد ولی اینجا گفته ۵۱۲k که میشه ۱۹ بیت. توجه شما رو به تست سال ۹۰ جلب میکنم
ما هم دو روح در دو بدن هستیم
ممنون روح دوم.....کاملاً جلب شدیم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close