۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۴۸ کنکور مهندسی ۸۷، عنصر آلفا-محبوب
آقا مگه وقتی یه عنصری بیش از نصف تعداد آرایه تکرار شده باشه، اون عنصر میانه نیست؟
بعدش هم یکی لطف کنه بگه اصلا درخت بیست راسی که هر راس غیر برگش درجه ۳ باشه داریم یا نه؟
مچکرم
بعدش هم یکی لطف کنه بگه اصلا درخت بیست راسی که هر راس غیر برگش درجه ۳ باشه داریم یا نه؟
مچکرم
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ۴۸ کنکور مهندسی ۸۷، عنصر آلفا-محبوب
سلام. لطفاً در هر موضوع فقط یک سوال مطرح کنید. با تشکر.
درسته. ولی لزومی نداره توی تمام مجموعه ها یه عنصر با نصف اندازه آرایه تکرار وجود داشته باشه. یعنی B میتونه تهی هم باشه. نظر من رو گزینه آخره.
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ)m-behdad نوشته شده توسط: آقا مگه وقتی یه عنصری بیش از نصف تعداد آرایه تکرار شده باشه، اون عنصر میانه نیست؟
درسته. ولی لزومی نداره توی تمام مجموعه ها یه عنصر با نصف اندازه آرایه تکرار وجود داشته باشه. یعنی B میتونه تهی هم باشه. نظر من رو گزینه آخره.
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ)m-behdad نوشته شده توسط: اصلا درخت بیست راسی که هر راس غیر برگش درجه ۳ باشه داریم یا نه؟بله وجود داره. یه درخت با ۶ راس از درجه ۳ و تعدادی برگ. به یاد شیمی دبیرستان یه مولکول با ۶ نیتروژن و ۱۴ تا هیدروژن که بین نیتروژن ها پیوند دوگانه نیست.
ارسال: #۳

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. لطفاً در هر موضوع فقط یک سوال مطرح کنید. با تشکر.
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ)m-behdad نوشته شده توسط: آقا مگه وقتی یه عنصری بیش از نصف تعداد آرایه تکرار شده باشه، اون عنصر میانه نیست؟
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ)m-behdad نوشته شده توسط: اصلا درخت بیست راسی که هر راس غیر برگش درجه ۳ باشه داریم یا نه؟بله وجود داره. یه درخت با ۶ راس از درجه ۳ و تعدادی برگ. به یاد شیمی دبیرستان یه مولکول با ۶ نیتروژن و ۱۴ تا هیدروژن که بین نیتروژن ها پیوند دوگانه نیست.
پس چرا من این درخته رو نمیتونم بکشمش
چجوری میشه آخه؟!
ارسال: #۴

(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ)m-behdad نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. لطفاً در هر موضوع فقط یک سوال مطرح کنید. با تشکر.
پس چرا من این درخته رو نمیتونم بکشمش
چجوری میشه آخه؟!
ببخشید تعداد رو اشتباه گفتم. ۹ تا درجه ۳ و ۱۱ تا درجه برگ.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close