۰
subtitle
ارسال: #۱
سوال ۴۲ آزمون مدرسان جامع دوم مبحث بازگشتی
سلام دوستان
گزینه ۲ جواب است یا ۴ ؟

گزینه ۲ جواب است یا ۴ ؟

(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: سلام دوستان
گزینه ۲ جواب است یا ۴ ؟
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: اگر اینجور فرض کنیم که رقم ۵ سمت راست بلافصل ۴ قرار نگیرد جواب گزینه ۲ درست خواهد بود
اما اگر کل ارقام که ۵ سمت راستشان هست نباید ۴ قرار گیرد گزینه ۴ جواب خواهد شد
نمیدونم سوال ابهام داره یا من دچار ابهام شدم
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. برای حالتی که ۵ دقیقاً بعد از ۴ نباشه داریم: (به نظر من جواب باید حل این مسئله باشه.)
an=4an−13an−2...3a24
an−1=4an−23an−3...3a24
an−an−1=4an−13an−2−4n−2
an=5an−1−an−2
جواب گزینه ۱ میشه. اگه هم ۴ نباید در سمت چپ رشته ای که ۵ داره باشه (که بعید میدونم سوال اینو بخاد) جواب گزینه ۴ میشه.
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. برای حالتی که ۵ دقیقاً بعد از ۴ نباشه داریم: (به نظر من جواب باید حل این مسئله باشه.)
an=4an−13an−2...3a24
an−1=4an−23an−3...3a24
an−an−1=4an−13an−2−4n−2
an=5an−1−an−2
جواب گزینه ۱ میشه. اگه هم ۴ نباید در سمت چپ رشته ای که ۵ داره باشه (که بعید میدونم سوال اینو بخاد) جواب گزینه ۴ میشه.
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ)wokesh نوشته شده توسط:(28 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. برای حالتی که ۵ دقیقاً بعد از ۴ نباشه داریم: (به نظر من جواب باید حل این مسئله باشه.)
an=4an−13an−2...3a24
an−1=4an−23an−3...3a24
an−an−1=4an−13an−2−4n−2
an=5an−1−an−2
با این اوصاف سر جلسه باید ذهن طراح سوال رو خوند که هدفش چی بوده!!!
میشه نحوه بدست آوردن این رابطه رو لطف کنید؟
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ)wokesh نوشته شده توسط:(28 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. برای حالتی که ۵ دقیقاً بعد از ۴ نباشه داریم: (به نظر من جواب باید حل این مسئله باشه.)
an=4an−13an−2...3a24
an−1=4an−23an−3...3a24
an−an−1=4an−13an−2−4n−2
an=5an−1−an−2
با این اوصاف سر جلسه باید ذهن طراح سوال رو خوند که هدفش چی بوده!!!
میشه نحوه بدست آوردن این رابطه رو لطف کنید؟
به نظر من که مشخصه دو رقم فقط نمیتونن کنار هم باشن. در غیر این صورت میگفت در سمت چپ ۵ هیچ رقم ۴ی وجود نداشته باشد.
نحوه محاسبه:
اگه رقم آخر ۱ تا ۴ باشه قبلش جمله n-1 قرار میگیره.
اگه رقم آخر ۵ باشه داری:
اگه رقم یکی مونده به آخر ۱ تا ۳ باشه جمله n-2ام قرار میگیره.
اگه رقم یکی مونده به آخر هم ۵ باشه باز هم باید همین دنباله رو تکرار کنیم تا به ۴ حالت رقم اول برسیم.
حالا تفاضل جمله n از n-1 رو برای حذف تناوب حساب کنید.
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: به نظر من که مشخصه دو رقم فقط نمیتونن کنار هم باشن. در غیر این صورت میگفت در سمت چپ ۵ هیچ رقم ۴ی وجود نداشته باشد.
نحوه محاسبه:
اگه رقم آخر ۱ تا ۴ باشه قبلش جمله n-1 قرار میگیره.
اگه رقم آخر ۵ باشه داری:
اگه رقم یکی مونده به آخر ۱ تا ۳ باشه جمله n-2ام قرار میگیره.
اگه رقم یکی مونده به آخر هم ۵ باشه باز هم باید همین دنباله رو تکرار کنیم تا به ۴ حالت رقم اول برسیم.
حالا تفاضل جمله n از n-1 رو برای حذف تناوب حساب کنید.
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: مرسی , من هم انتظار نداشتم طراح منظورش این باشه که در کل ارقام سمت راست ۴ , ۵ نباشه که متاسفانه توی پاسخنامه گزینه ۴ رو انتخاب کرده ...
ممنون بابت پاسخ دقیق شما جناب جویباری