(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ)MAG نوشته شده توسط: از اونجا که ترم اول خودمون انتخاب واحد نمیکنیم، میتونم بهشون بگم برام تغییر بدن؟
صحبت دوستمون درسته برخی دانشگاه ها اذیت میکنن
منم وقتی کاردانی بودم دانشگاهمون خودش برا دانشجوها انتخاب واحد میکرد اما چون درصدهای کنکورم بالا بود "موافقت کردند" که ترم اول بیش از اون چیزی که ارائه میشد بردارم و مثلا از بقیه جلو بیفتم اما از بس بد برنامه ترم ها رو چیده بودن و ترم های بعد درسی برا جلو افتادن ارائه نمیشد که باز همه با هم فارغ التحصیل شدیم
(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: ۱/ جالبه که کسی متوجه شوخی و جدی چیزی نمیشه!
٢. شرایط هر دانشگاه با دیگری کاملا متفاوته! حتی چارت درسی! یه دانشگاه حتی ترم اول هم خود دانشجو موظفه انتخاب واحد کنه( مثل دانشگاه من) یه دانشگاه خودشون انتخاب میکنن! یه دانشگاه ترم اول بیشتر از ١٦ تا واحد نمیده! یه دانشگاه از همون ترم اول ٢٠ واحد رو مجازی! یه دانشگاه کلا ترم تابستان ارائه نمیده! یه دانشگاه ترم تابستان برخی دروس رو ارائه نمیده! یه دانشگاه ترم تابستان رو میتونی جای دیگری مهمان شی! یه دانشگاه نمیتونی ! حتی توو یه دانشگاه توو سالهای متفاوت ترتیب دروس تووی چارت تغییر میکنه!(که شما میگین فقط١٣ تاس برا ترم آخر)
این چیزها نه جایی سند زده میشه و نه قانون کلی داره و فقط مختص هر دانشگاهیه!
حالا شما بر چه اساسی همیچین سوالی میپرسی و انتظار جواب مناسبی میگردی رو نمیدونم! اما باز هم میگم که فقط و فقط خودتون میدونید باید چیکار کنید چون هیچکس نه دانشگاهتون رو میدونه نه شرایطشو و نه حتی رشتتونو!
حالا اینکه چون جواب من واقعیتی هست که دوست ندارین بدونین مشکل خودتونه! امیدوارم جواب مدنظرتون رو پیدا کنین! والا!
دوست عزیز .
من اولش ممنونم بابت اینکه سعی کردید کمک کنید . فرمایش شما هم درسته . هم این ارسالتون هم اون ارسال قبلتون (البته به غیر از اون مورد که نقل قول کرده بودم و پاسخ داده بودم)
این مواردی هم که الان فرمودید همونطور که اشاره کردید اصلا نیاز به سند نداره
اما اون مورد که من تذکر دادم هم بر اساس تجربه ای بود که در انجمن داریم . از جمله شما برداشت میشد به تغییر سنوات تحصیل اشاره دارید میکنید که چیزی هست که اگر باشه در اخبار منتشر میشه وقطعا سند مشخص داره منظور من هم این بود که منبع انتشارش رو بگید. رو این حساب من "انتظار نداشتم" منظورتون جدی نباشه . شکلک بعدش هم چون فارسی بود دقت نکردم که برداشت کنم دارید شوخی میکنید .
به هر جهت ممنونم که اون سوال من که سقف واحدش چند بود رو هم دقیق دادید چون ظاهرا به قول شما بیشتر اعدادی که در ذهن من مونده بود مربوط به مشروطی بود
به هر جهت قصد جسارتی خدمت هیچ یک از عزیزان نبوده امیدوارم بحث حاضر بدون موضع گیری ادامه پیدا کنه