(۲۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: از شریف شیراز بری یا اصفهان یا تبریز...اینا راه های موفقیتی باید طی بشه تا با آرزو برسی نه بدشانسی....هر چقدر تلاش کردید همون قدر پاداش گرفتید و به جای شریف یا پیام نور میری یا شیراز یا هر جای دیگه...
البته همیشه به اندازه تلاش، آدم موفقیت کسب نمیکنه. بلکه به اندازه هدف و امیدش هم کسب میکنه. هر دو در کنار هم. خیلی ها هستند تلاش زیادی دارند ولی نتیجه نمیگیرند.
همیشه باید باور کنیم این شانس نیست که ما رو از شریف میبره شیراز، این خود ما هستیم که خودمونو از شریف میبریم شیراز.
ما هر جایی که هستیم و هر جایی که میریم به خاطر کارها و تفکرات خودمونه.
(۲۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: البته سربازی جزیی از زندگی آقایونه چرا باهاش مشکل دارید به این قشنگی
من خودم معاف شدم، و خیلی تو این زمینه با کسی بحث نمیکنم.
دوستی داشتم که شهرستانی بود. آدم خیلی شادی بود. سربازی افتاد تهران و همین باعث شد که در کنار سربازی کلاس شبکه بره. و تونست با همین سربازی که تهران داشت زندگیشو و کارشو تهران ببنده و اسیر جبر جغرافیایی نشه.
همیشه عقیده داشت آدم باید فکرای سگی (شما خفن و یا بزرگ بخونید) داشته باشه. و الان هم در کنار کار شبکه داره ارشد یه رشته انسانی میخونه که آماده بشه برای پستهای مملکتی. این دوست من، هیچ وقت سعی نکرد مسیر زندگیشو هموار کنه (بیخیال بود) ، بلکه سعی کرد همیشه از مسیری که داره میره ، واسه رسیدن به اهدافش استفاده کنه.
در همین راستا چند دقیقه پیش یه خبری خوندم که به علت کمبود موالید و کمبود سرباز قراره مدت سربازی ۲۴ ماه بشه و از خیلی از کسر خدمتها هم خبری نخواهد بود. البته فعلا گفتند ولی هنوز عملی نشده.