(۱۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: زبان خوب بود.
پایگاه داده راحت بود (البته سوال آخر رو در پاسخنامه اشتباه زده بود - گزینه ۴ جواب میشه)
هوش به نظرم سخت بود.
سیستم عامل هم راحت بود.
مدیریت که من نمی خونم.
دروش مشترک رو من وقت تست زدن پیدا نکردم قبل از آزمون نظری در مورد راحتی و سختی ندارم.
ولی به نظرم ساختمان داده ها سخت بود.
خیلی از شبکه شاکی هستم. یه بار سر فصل رو می خونیم از مبحث آزمون بعدی سوال می دن.
دفعه بعد سرفصل رو می خونیم از سرفصل آزمون قبلی سوال میدن. آخه این چه وضعیه؟؟؟؟؟
کل سوالای شبکه از سرفصل آزمون قبلی بود !!!!!!
...............................................................................................................................
دوست عزیز ،refrences بعد از foreign key میاد ونام بعد از refrences مربوط که میاد.مشخص میکنه که کلید خارجی به کدام جدول ارجاع میشود..(پس مربوط به کلید خارجیه) گزینه ۳ درسته
در مورد شبکه با شما و خیلی از دوستان موافقم
روش حساب باز کرده بودم!!
(۱۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ)mgshervin نوشته شده توسط: به نظر من سوال ۹۳ سیستم عامل مسخره ترین گزینه ها را داره
چه فرقی بین گزینه ۲ و ۳ هست آخه ؟
وقتی ترتیب را تو تست نمیدن حالا P1P2P3 با P3P2P1 چه تفاوتی داره آخه
تو تست های سراسری رو هم اگه نگاه کنید بین این دو گزینه تفاوت فراوان هست تو این سوالا که ترتیب خروجی مهم هستش...البته منم مث شما معتقدم بهتر بود که ترتیبا داده میشد(مثلا میگفت از چپ به راست)
و اینکه اگه ترتیب رو هم درنظر نگیرید این دو گزینه تفاوتشون نشون میده(از راست بخونید) که اولین خروجی یا p1 هستش یا p3.از چپ هم بخونید همینه.پس نمیشه یکیشو از چپ بخونید یکیشو از راست(در این حالت فرق ندارن باهم).اما در حالت کلی از چپ به راست بوده همیشه...
نمونه ظاهری چنین گزینه هایی رو در سوال
کارشناسی ارشد کامپیوتر سراسری ۷۸ وجود داره