۰
subtitle
ارسال: #۱

بدست آوردن مقدار a0
سلام مجدد
من کتاب ریاضی مهندسی آقای کریمی رو میخونم , در قسمت فوریه برای بدست آوردن مقدار a0 این فرمول رو نوشتند :
این نمودار سوال:
این جواب آقای کریمی:
سوال اینه که چرا صورت (سطح زیر نمودار)شده [tex]\pi[/tex] ؟؟
طبق معمول اشکالم از پایه ریاضی هست , دوستان ممنون میشم روشنم کنید
من کتاب ریاضی مهندسی آقای کریمی رو میخونم , در قسمت فوریه برای بدست آوردن مقدار a0 این فرمول رو نوشتند :
این نمودار سوال:
این جواب آقای کریمی:
سوال اینه که چرا صورت (سطح زیر نمودار)شده [tex]\pi[/tex] ؟؟
طبق معمول اشکالم از پایه ریاضی هست , دوستان ممنون میشم روشنم کنید
۰
ارسال: #۲

RE: بدست آوردن مقدار a0
من یه جور دیگه عرض میکنم شاید بهتر متوجه بشید.
چون فرمول نویسی الان کار نمیکنه منظور از p همون حرف پی یونانیه:
چون شکل نمودار مدام تکرار میشه (بصورت دوره ای = پریودیک) و ما سطح زیر منحنی رو توی یک دوره لازم داریم اشکالی نداره کمی شکل رو به جلو یا عقب بکشیم و اینطوری بهش نگاه کنیم:
توی این شکل از ۰ تا ۲p تکراری هست و همین رو باید گسترش داد، یعنی پریود ما ۲p هست و توی این فاصله از ۰ تا p نمودار مقدار داره و از p تا ۲p صفره، پس سطح زیر نمودار p هست، توی فرمولی که خودتون آوردید (بخش سمت راست فرمول):
همین ها رو جایگزین کرده و جواب گرفته
چون شکل نمودار مدام تکرار میشه (بصورت دوره ای = پریودیک) و ما سطح زیر منحنی رو توی یک دوره لازم داریم اشکالی نداره کمی شکل رو به جلو یا عقب بکشیم و اینطوری بهش نگاه کنیم:
توی این شکل از ۰ تا ۲p تکراری هست و همین رو باید گسترش داد، یعنی پریود ما ۲p هست و توی این فاصله از ۰ تا p نمودار مقدار داره و از p تا ۲p صفره، پس سطح زیر نمودار p هست، توی فرمولی که خودتون آوردید (بخش سمت راست فرمول):
ارسال: #۳

(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: من یه جور دیگه عرض میکنم شاید بهتر متوجه بشید.
متوجه شدم .. ممنون از پاسخ کاملتون
۰
ارسال: #۴

خوب مشخصه که در کل نمودار مقدار عرض(وای) صفره به جز -پی دوم تا +پی دوم پس مساحت اون قسمت میشه مساحت کل در یک تناوب!!!
مشکل چیه؟
مشکل چیه؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close