(۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ)mgshervin نوشته شده توسط: بله این زود ثبت نام کردن درست نبود ...
شما اشتباه میکنید که فکر کردید اگر گروه رو از شیراز به اصفهان یا کرمان منتقل میکردید دچار ریزش نمیشد!
گروهی از همکلاسی های یک دانشکده منسجم تر از گروهی از افراد مجازی توی اینترنت هستند و هماهنگی شون به مراتب سخت تر، اشتباه اینجا بود که بعد از اینکه ما با هم عهد کردیم سر یک موضوعی و قطعی اش کردیم، شخص سودجویی اومد و در باغ سبز بهمون نشون داد و بعضی هامون عهد اولیه مون رو زیر پا گذاشتیم!
در حالی که ما نسبت به خودمون مسئول بودیم، نمیشد همه جوانب کار رو ندید و همینجوری گروه رو جابجا کرد.
این بحث که بگردیم کسی رو پیدا کنیم که بهتر تخفیف بده رو باید قبل از اینکه توافق کردیم و عده ای روی حرف ما حساب کردند انجام میدادیم، مرد باید روی تعهد اش باقی بمونه حتی اگر به ضررش تموم بشه دوست من.
انشالله سال آینده که من و شما دانشجوی ارشد هستیم ولی خود من سعی میکنم این تجربیاتی که امسال توی این زمینه بدست اومد رو برای بعدی ها استفاده کنم و شاید اصلا تیم مدیریتی مانشت این مسائل رو به نحو بهتری سازمان دهی کنه.
اما لازمه این رو فراموش نکنیم که ما بازنده نبودیم، بهرحال کسی که مطمئن بوده که میخواسته ثبت نام کنه، هر تخفیفی ولو اندک هم که نصیب اش بشه سود برده، تا جایی که خاطرم هست همین تخفیف گروهی امسال اتفاق جدیدی بود توی مانشت و کمی آزمون و خطا هم لازم داشت.
کسایی که به عهدی که بستند وفادار موندند کار طبیعی کردند و احتیاجی به تشکر ندارند اما از کسایی که با توجیحاتی زیر حرفشون زدند باید تشکر کنم که درسهایی به همه ما دادند که حتما توی دوره های بعدی ازش استفاده میشه و این شرایط پیش نمیاد انشالله.