(۲۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۲۶ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: این حرکات نمادین هم یه جور جنبه تبلیغاتی داره و نباید به سخره گرفت.
اون چیزی بد هستش که همه بدشون بیاد و از بنیاد اشتباه باشه اما این کار اشتباه نیست بلکه خیلی هم جالبه.
خیلی از هم دانشگاهیاتون شاید از این حرکت خوششون بیاد خیلیها شاید به خودشون بیان و یادشون بیاد شهیدی و جنگی هم بوده و خونی ریخته شده تا نام کشورمون پابرجا باشه.
البته شاید من و شما این رو ببینیم و بی تفاوت از کنارش رد بشیم اما مهمتر اینه که کسانی که این حرکات نمادین رو انجام میدن و دم از خون شهدا میزنند خودشون هم به این ارزشها عمل کنند.
کسی با دیدن علفزار و دو تا گونی و چند تا جعبه تو راهروی دانشگاه به خودش نمیاد.
مگه تو همین صدا و سیمای جمهوری اسلامی کم نشون میدن جان فشانیها و جنگ و خون و شهیدان. مگه بیرون تو خیابون کم میبینید پوستر و عکس و...، مگه کم نقاشی کشیدن رو ساختمونا. اینا کافی نیست برای یادآوری! دانشگام باید پر شه!
مثلا بجای اینکه یه نقاشی رو ساختمون دانشکده بکشن که روح آدم شاد شه، یا حتما اول صبحی میری سر کار، ساختمون بغلی محل کار نقشی از جنگ و خونریزی روش کشیده شده باشه و با ناراحتی و بدون نشاط با یادی از شهدا بری سر کار. باید جنگ و خون کشید تا من ببینمو به خودم بیام بگم پسر نقاشی رو ببین اینا چهها کردن...