آقا دیروز برادرم رفته بود تهران کار داشت بش گفتم همون جا بخره بیاره.خرید . امرو ۷ صفحه اولش رو خوندم و چون قبلا یه بار چند فصلی از پرسمن ۷ رو خونده بودم این کتاب تا اینجا خیلی مناسبو و جالب خلاصه و توضیح از اون رو آوردن بود و بعد از هر بخش (معمولا صفحه)بعد از توضیح مفصل یه مبحث نکته و تست اون مبحث هست با تشریح پاسخ داده شده ..
من اسلام ناظمی رو داشتم هردوتاشو فروختم(یکی سال نود خردیه بودم .دومی رو پارسه تو پکیج بم داد)به نظرم اسلام ناظمی اصلا مناسب نیست از من گفتن (البته برای من هردوتاش چاپ ۹۰ بو و چاپ ۹۱ش رو ندیدم) پوران هم که داشتم(اینم ۹۰ بود چون برادرمم مهندسی نرم افزار میخوند) مناسب نبود. خلیلی فر هم (چاپ مقسمیش سال ۹۰) به نظرم جالب نیومد ولی خدایی این کتاب تا اینجای کار مطابق با پرسمن ۷ بود و خوب توضیح داده راستی تو سایت اصلیش ۱ فصل اول رو گذاشتن برای دانلود (رنگی هم هست برخی جاهاش
).
برای اونایی که هنوز کتابارو نخریدن پیشنهادم اینه که یه سر اون فصل اول رو ببینن و اینکه فروشگاه رفتن هم کتاب ناظمی و هم پوران و هم مدرسان رو با هم ببینن و مقایسه کنن اینطوری برای خودتون مطمین تره.(من خودم چون همه رو داشتم و به نظرم این مدرسان جالب اومد البته ناظمی۹۱ ۹۲و پوران ۹۲ رو ندیدم هنوز ولی امیدوارم همین بدرد بخوره )
راستی آقا سعید از شما ممنونم واینکه این اسلاید هایی که گفتین رو که زحمتشو میکشین و قرار میدین؟ و یه سوال دیگه هم داشتم شبکه مدرسان هم خوبه؟