(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ق.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: خب پس اینجا هم اختلاف نظر داریم! بعضی ها میخوان از کتاب مرجع شروع کنن و بعدش تست بزنن و بعضی هم برعکس!!!
این گریمالدی و CLRS رو بگید چنده قیمتش؟ انتشارات کجاس من میخوام بخرم اشتباهی نخرم.
آقا محمد شما خودتون می خواید از مرجع شروع کنید و بعد از به پایان رسوندن اون ها تست بزنید...؟
من گسسته گریمالدی انتشارات فاطمی و ترجمه ویرایش سوم اون رو گرفتم...البته دو جلد اولش رو که جلد اول به رنگ آبی هست و جلد دوم اون قرمز...در واقع ترجمه دکتر محمد علی رضوانی و دکتر بیژن شمس هستند...
جلد اول به قیمت ۶۲۰۰ و جلد دوم ۵۵۰۰ تومان هست...
من CLRS ساختمان داده رو نگرفتم اما در مورد طراحتی الگوریتم که CLRS اون رو می خواستم، در انقلاب فقط ترجمه قلزم رو داشتن که دوستان در تاپیکی در مورد ترجمه ایشون نوشتند که اشتباهات خیلی زیادی داره و بهتره که خریده نشه البته فکر می کنم دوستان در مورد کتاب ویرایش دوم اون این صحبت رو کردند ولی در انقلاب الان ترجمه ویرایش سوم اون وجود داره...
به هر حال من هم هنوز نگرفتم این کتاب رو چون دوستان می گفتند ترجمه علیخانزاده مناسب هست و ویرایش سوم اون هم اومده ولی در انقلاب نتونستم ویرایش سوم رو پیدا کنم... دوستانی که تهیه کردند اگر امکان داره ما رو راهنمایی کنند...