(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: (04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: (04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)SoheilGh نوشته شده توسط: سوال ۳۱ احساس می کنم غلطه ولی راه قبلی که ارائه داده بودم مشکل داشت (اگه بتونم یه راه درست ارائه بدم که تو گزینه ها نباشه عکسش رو اینجا می ذارم)
سوال ۳۲ : اشتباه تایپی بدی داره که منجر میشه این گزینه هم غلط باشه (البته بعید می دونم سازمان سنجش کاری کنه برای این سوال)
سوال ۳۴ - قبول دارم این سوال ایراد داره ولی گزینه ی ۴ از همه درست تر به نظر میاد
سوال ۴۷ - گزینه ۳ زده شده در دفترچه ی D که اشتباهه و باید به گزینه ۴ تغییر پیدا کنه
سوال ۴۸ - برای هر کدام از گزینه های ۱و۳ و۴ مثال نقض دارم (اگه این سوال یه گزینه درست داشته باشه باید ۲ باشه مگه اینکه چهار گزینه غلط باشن)
همه ی مطالبتون رو قبول دارم
با اینکه خودم سوال ۴۸ رو زدم ۳ ولی گزینه ۲ هم غلطه.
در واقع این سوال ابهام منطقی داره.
یعنی طبق یه سری فرضیات گزینه ۲ هم غلطه
ولی یقینا اون ۳ گزینه دیگه که کاملا غلطه
بهترین رای واسه این سوال حدف شدنشه.البته نه اینکه چون من غلط زدم
نه
ولی سوالی که اساسش علمی نیست و با فرض حل بشه قابل قبول نیست
(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: (04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)SoheilGh نوشته شده توسط: سوال ۳۱ احساس می کنم غلطه ولی راه قبلی که ارائه داده بودم مشکل داشت (اگه بتونم یه راه درست ارائه بدم که تو گزینه ها نباشه عکسش رو اینجا می ذارم)
سوال ۳۲ : اشتباه تایپی بدی داره که منجر میشه این گزینه هم غلط باشه (البته بعید می دونم سازمان سنجش کاری کنه برای این سوال)
سوال ۳۴ - قبول دارم این سوال ایراد داره ولی گزینه ی ۴ از همه درست تر به نظر میاد
سوال ۴۷ - گزینه ۳ زده شده در دفترچه ی D که اشتباهه و باید به گزینه ۴ تغییر پیدا کنه
سوال ۴۸ - برای هر کدام از گزینه های ۱و۳ و۴ مثال نقض دارم (اگه این سوال یه گزینه درست داشته باشه باید ۲ باشه مگه اینکه چهار گزینه غلط باشن)
همه ی مطالبتون رو قبول دارم
با اینکه خودم سوال ۴۸ رو زدم ۳ ولی گزینه ۲ هم غلطه.
در واقع این سوال ابهام منطقی داره.
یعنی طبق یه سری فرضیات گزینه ۲ هم غلطه
ولی یقینا اون ۳ گزینه دیگه که کاملا غلطه
بهترین رای واسه این سوال حدف شدنشه.البته نه اینکه چون من غلط زدم
نه
ولی سوالی که اساسش علمی نیست و با فرض حل بشه قابل قبول نیست
راستی در مورد سوال ۳۷ نظری ندادین/
یعنی شما با گزینه ۴ موافقید؟؟؟
با توجه به تعریفی که از گلوگاهی تو متن سوال شده گزینه ۳ صدرصد درست هست
سوال ۳۷ هم باید تغیر گزینه پیدا کنه
من خودم زدم ۳ سوال ۴۸ رو
ولی مطمئنم ۳ غلطه
ولی شما که میگی درسته میشه واسه گزینه ۲ یه مثال نقض بیاری
من که از خدامه ۳ بشه
(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ق.ظ)mahdiii نوشته شده توسط: میگی هر سه درشرایطی میشن. وقتی چیزی نگه مشخصه باید گزینه ای بزنی که همیشه جواب میده (جواب صحیحه). به نظر منم همون گزینه سنجش درسته. شما اگه می تونی مثال نقض بزن برای غلط بودن گزینه سنجش نه اینکه بگی همشون درسته در شرایطی!!!!!!!!!!!!
داداش مرگ من یواش چرا میزنی حالا!
مثال نقض که هست، من خودم اعتراض رو فرستادم. اما گزینهی سه رو خودم زدم:
تعریف هم مشابه همین رو میگه:
۱/ یک درخت فراگیر گلوگاه درخت پوشایی است که یال با بیشترین وزنش در بین همهی درختهای پوشای گراف مینیمم باشد.
۲/ تعریف: قدرت یک درخت برابر وزن سنگینترین یال آن است. در یک گراف بدون جهت وزندار، درخت گلوگاه، درخت فراگیر با کمترین قدرت است.
جفت این تعاریف از دانشگاه شریف هست.
جان؟؟؟
درخت گلوگاه چه ربطی به عدد گلوگاه داره؟؟
تعریف عدد گلوگاه یه تعریف تازه بود وهیچ ربطی به درخت گلوگاه نداره
به هر حال اگه واسه گزینه ی سنجش مثالی نقضی دارید ارائه کنید
آقایون خانوما چرا هیچ کس رو سوال ۷۳ مدیریت اعتراضی نداره
این که دیگه تابلو اشتباه جواب داده شده
منبع هم سایت دکتر مهرداد پرچ نویسنده ی کتاب تئوری مدیریت
ایشون تو سایت جوابا رو گذاشتن
سوال ۷۳ میشه گزینه ۲ برنامه عملیاتی و سنجش در عین ناباوری زده گزینه ۴ یعنی اهداف
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Helmaa، در تاریخ ۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۰۲ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
لطفا پست تون رو ویرایش کنید ،نقل قول موردنظر رو فقط نگه دارید.