(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: بالاخره سایت که این فیلم رو منتشره کرده خیلی وقته که توی ایران ف-ر شده این دلیل نمیشه که سایت های دیگه فیلتر بشه من خودم هم به انتشار اینجور فیلم های حالا مال هر مذهبی باشه مخالفم اما این کار اینها با ف-ر کردن سایت فقط مردم رو بیشتر از دین زده میکنه ! ما اگه اعتراضی داریم باید منطقی باشه نه به گفته شما بریم کسی که هیچ گناهی هم نداره بکشیم!!!
سایت یوتیوب یکی از زیر مجموعه های گوگل هست ( از نوشته تون اینجوری فهمیدم که اینو نمیدونستین ) و مدیر گوگل در اعتراض کسانی که خواستار حذف این ویدئو شدن . اشاره داشتن که حذف این ویدئو نقض ازادی بیان هست ! اما به کرات دیده شده که در مواقعی که منافع خودشون در خطره ویدئو هایی رو حذف میکنن . (نمونه ش حذف ویدئو های سریال ظهور (Arrivals)
ربط گوگل به یو تیوب رو گفتم چون شما فرموده بودین که دلیل نمیشه بقیه سایت ها فیلتر بشن .
الان ما هم گناهکار رو محکوم کردیم ...
دوستانی هم فرمودن که در اسلام به علم اموزی تاکید کرده و ... یعنی تو یاین دوره زمونه ما همه زندگی و علممون به سایت گوگل وابسته هست ؟؟؟ دیگه شما از هیچ تکنولوژی و فناوری دیگه ای استفاده نمیکنین ؟؟؟
اینهمه موتور جستجو وجود داره . عجیبه که برخی طوری عنوان میکنن که اگه گ.گل نباشه دیگه دنیا به آخر رسیده !!!
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: یعنی به نظر شما با این کار ما داریم از اونا انتقام میگیریم؟!؟
راه های زیادی برای تهیه کردن این فیلم هست من و همه مردم که نمیگیم کار اونا درسته ولی به این شکل عمل کردن خودزنیه
سایت you-t.. که مدتهاست به خاطر پخش فیلم های غیر مجاز توی ایران فیلتره ...
تکلیف این همه ایرانی که دارن از گوگل و جی میل درست استفاده میکنن چی میشه؟
اگه اینجوری باشه ما دیگه نباید با اینترنت وحتی کامپیوتر کاری داشته باشیم چون همه اش از اوناست!
حرف من اینه که اگر بدونن منافعشون داره به خطر میفته و مسلمونا ساکت نمیشینن و اگه احساس خطر کنن به خاطر ارزش سهامشون و کلا رقابت و موقعیتی که در بازار جهانی دارن حواسشونو جمع میکنن که به بهانه آزادی بیان هر کاری دوست دارن نکنن .
خب شما اگر این روش به نظرتون اشتباهه . چه روشی رو برای مقابله و نشون دادن اعتراض درست میدونید ؟؟؟
البته نشان دادن اعتراضی که فایده ای داشته باشه و اونا هم حساب کار دستشون بیاد نه فقط بریزیم تو خیابون و شعار بدیم !
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم ...
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: تحریم زمانی ارزش داره که اختیاری باشه نه اجباری!
اونا واسه حضرت مسیح و حضرت موسی هم از این فیلما ساختن.....
شما فیلم رو دیدین که میگین اونا برای حضرت عیسی و حضرت موسی هم اینجور فیلمارو ساختن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته توهین به یکی از پیامبران حالا هر کدوم که باشه توهین به بقیه هم هست و هیچکس توی هر ایینی که باشه حق چنین کاری رو نداره .
نه فقط به پیامبر که هیچکس حق توهین به هیچ مخلوقی رو نداره .
اما توصیه میکنم اول فیلم رو ببینین و بعد بگید اونا مشابهش رو برای پیامبران خودشون هم ساختن !!!
بنده که ندیدم اینجوری به پیامبرانشون بی احترامی کنن .
اگه به کوچکترین شهروند اونا در هر جای دنیا توهین بشه کل اون کشور باید تاوانش رو پس بدن !!! اما حالا به مقدس ترین فرد یک دین توهین شده و باید بشینیم و نگاه کنیم و بگیم دستتون درد نکنه !!!
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: انتقام از کی
یه بابا پا شده اون فیلم رو ساخته نه یه دولت
نمیشه که روی تک تک مردم نظارت کرد
در ضمن تنها که به ما توهین نشده کلی توهین به ادیان دیگه هم میکنن اما باید با رفتاری درست پاسخ داد نه رفت آدم کشت مثلا تو پاکستان و لیبی
او شخص کارش اشتباه بوده و همه دولتها محکوم کردن
تو همه جستجو گرها می توان اون مطلب رو پیدا کرد
مگه باید کل اینترنت رو فیلتر کد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا گیر دادن به گوگل
جناب ادمین لطفا مثبت منفی این تاپیک رو فعال کنید آخه چرا برداشتید
واقعا فکر میکنید فیلمی که با ۹۰ نفر از عوامل هالیوود ( بازیگران + بقیه عوامل ) ساخته شده بدون هیچ نظارتی بوده ؟؟؟ پس اونجا دیگه چقدر بی در و پیکره ( با فرض درست بودن حرف شما )
ظاهرا عادت کردیم که همیشه به اونا بیشتر اعتماد داشته باشیم تا خودمون ! خیلی جالبه که یکنفر اینهمه ریسک کرده و بدون داشتن حمایت از جانب دولت و ... به خودش اجازه داده همچین فیلمی بسازه و جالبه این جسارت ها فقط در بین یهودیانی که تحت حمایت امریکا هستن هم اتفاق میفته !!!
الان کسی با دولتی کاری داره ؟؟؟
علت تحریم گوگل رو هم در بالا گفتم .