(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ق.ظ)yasemi نوشته شده توسط: نمی دونم منظور شما از آزادی بیان چی بود! فعلا که آزادی انتخاب رو از ما گرفتن!!! این رقیبای هم که گفتید باز که از خود اونها هستند !!! در کل سهام گوگل هیچ تغییری نمیکنه چون اصلا گوگل از لحاظ اقتصادی با ایران کار نمی کنه!!!
ترجیح میدم منصفانه و منطقی به مسائل نگاه کنم !
مدیر شر کت گوگل به اعتراضات مسلمانان مبنی بر حذف فیلم توهین به حضرت رسول توجهی نکردن واعلام کردن که حذف این فیلم نقض آزادی بیان هست !
مخالفت با سیاست یک کشور یه بحثه ... توهین به مقدسات میلیون ها نفر یه بحث دیگه اس !!!
انتظار نداشته باشیید وقتی آشکارا و به راحتی به اعتقادات یک میلیارد مسلمان توهین میکنن همه ساکت بشینن و منافع فردیشون رو ترجیح بدن ! البته تو این دوره زمونه به راحتی میشه برای هرچیزی یه جایگزین پیدا کرد .
دوستان نظراتشون رو اعلام کردن . اما به نظرم اگه یک نفر که از همه مسائل این چند وقته و شیطنت های گاه و بیگاه گوگل بی اطلاع باش و این نظرات رو بخونه فکر میکنه مسئولین ف....رینگ شب خوابیدن و صبح بلند شدن و بدون هیچ دلیلی این سایت رو از دسترس خارج کردن !
بالاخره هر کنشی یک واکنشی داره . این واکنش خیلی بهتر از این هست که مردم تو کشورهای مسلمان بریزن تو خیابون و یه عده آدم بیگناه کشته بشن ! ( از جمله همون سفیر آمریکا که توی این اتفاقات کشته شدن )
اگر همه کشورهایی که اعتراض داشتن از این شیوه حمایت کنن باز هم به نظرتون ارزش سهام گوگل همون قدر میمونه ؟
بالاخره کسایی که به آزادی بیان بی قید و شرط اعتقاد دارن باید عواقبش رو هم بپذیرن و با احتیاط تر رفتار کنن .
البته توی ایران اینجوری که من پرس و جو کردم اغلب مردم فیلم رو ندیدن و فقط اخبار رو از رسانه ها شنیدن . مطمئنا اگه فیلم رو میدیدین نظرتون عوض میشد . من کسایی رو دیدم که یک درصد هم مذهبی نیستن اما نسبت به فیلم واکنش نشون دادن و شاکی بودن .
پس توی نقد هامون منصفانه هست که دو طرف رو بدون تعصب ببینیم !