(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ)ashraf11551 نوشته شده توسط: کاملا واضحه که سهمیه نرم افزار بشدت کم شده
و این دقیقا به خاطر شاگرد اولیه
شدیدا با اینکه میفرمایید "سطح سواد کسانی که توی دانشگاههای دولتی درس میخونن خیلی بالاتر از کسانی است که توی غیر انتفاعی تحصیل میکنند" مخالفم. قبول دارم غیرانتفاعی سطح پایین هم داریم . لازم به ذکره اون غیرانتفاعیها اصلا داوطلب جدی برای ارشد ندارن ، ولی غیر انتفاعی خوب هم داریم ، مثل امام رضا ، شمال ، شیخ بهایی ، علم و فرهنگ و.... مسلما این غیرانتفاعی ها با دانشگاههای درجه ۱ روزانه خیلی متفاوتن ولی به نظر من با خیلی دانشگاههای روزانه درجه ۲ و ۳ معادلن به چند دلیل:
۱- اصلا خود کنکور سراسری ملاک خوبی برای پذیرش نبوده ، خیلیها هستن با معدل دیپلم بالای ۱۹، که جاشون دانشگاههای روزانست ولی به دلایل مشکلاتی نتونستن اونجا را تو کنکور بیارن و مجبور شدن بیان غیرانتفاعی.
۲- اساتید خوبی هم هستن تو این دانشگاهها ، مثلا عملا من با اینکه هیچ چی نخونده بودم برای ارشد امسال ، به جز اینکه ۳ هفته آخر فقط جزوه خوانی کردم به نظرم خیلی خوب بوده که شدم ۹۹۹/ خیلیها دانشگاههای روزانه هستن و تو همون یه دفعه ای که کنکور آزمایشیشونه برای ارشد رتبه های خیلی بدی میارن.
۳- بچه های دانشگاههای غیرانتفاعی بعضا مقاله های تاپی دارن و تو رباتیک هم رتبه های خوب بین المللی میگیرن ، به نظر شما باز هم میخواین بگین سطح سوادشون پایین تره؟!!!!!!!!!!!!
۴- این غیرانتفاعی های خوب ارشد نرم افزار یا هوش را هم دارن.
۵- منابع درسی ما و دانشگاههای روزانه یکیه . خداییش اکثر استادامون چیزی از درس کم نذاشتن و من زیاد چیزی از سرفصلها عقب نیستم . خیلی از بچه های غیرانتفاعی های خوب هم مثل من.
۶- ودر آخر تکرار میکنم :
قبولی در ارشد و رتبه خوبی آوردن یه پروسه چند ماهست، ولی رتبه اول شدن یه پروسه ۴ سالست . رتبه اول شدن در بین ۴۰-۵۰ نفر شدن در طول ۸ ترم در هر دانشگاهی به نظر من خیلی مشکل تر از رتبه خوب ارشد شدنه. و سهمیه شاگرد اولی جای کسی را تنگ نمیکنه چون به صراحت تو دفترچه اومده که
مازاد بر ظرفیتن.
و درآخر یک نکته و اون این که دانشجوهای غیرانتفاعی و پیام نور خیلی در استخدامها ، مصاحبه ها و .... مظلوم واقع میشن . چون تا میبینن که روزانه یا شبانه نبودن میگن برای شما جا نداریم . در حالیکه شاید سطح فنیشون خوب باشه یا معدلای خیلی خوبی داشته باشن. درضمن معدلهای دانشگاههای غیرانتفاعی و به خصوص پیام نوریها باید تراز بشه که متاسفانه ضریب ۱ میگیره و یه دانشگاه غیرانتفاعی خوب یا پیام نوری که خیلی سخت نمره میدن با بعضی غیرانتفاعی های سطح پایین که راحت نمره میدن ، یه ضریب معدل دارن . این هم از معایبه.
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ب.ظ)ashkan_cdi نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ)shahabkamali نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ)Ahad.mozafari نوشته شده توسط: شاید به نظر یا بعضی وقتها واقعا نا حقی باشه اما شما فرض کن ۷ یا ۸ ترم توی دانشگاه بهترین دانشجو باشی بعدش روز کنکور به هر دلیلی نتوانی خوب تست بزنی
بله اگه طرف شگرد اول تو شریف باشه حرفی نیست.
من نمی خوام کاملا از این سهمیه دفاع کنم ولی چند تا نکته :
۱- کسانی که با سهمیه سهمیه شاگرد اولی پذیرش میشن یا با سهمیه جایابی ، جای کسی را تنگ نمیکنن ، چون مازاد بر ظرفیت است .
دوست عزیز قبول حرفات من یه اشکال وارد میکنم اگه برات مقدوره جواب بده!
هرکی خواست شاگرد اول بدون دردسر بشه بیاد پویش قم
این ترم معدلم شد ۱۹
اول دبستان هم ۱۹ نشدم
بنده هم تایید میکنم که دانشگاههای غیرانتفاعی سطح پایین زیاد داریم ولی نباید به بهانه این دانشگاهها و موسسات ، سهمیه رتبه اولی را از همه دانشگاههای غیرانتفاعی گرفت . دانشگاههای غیرانتفاعی خیلی خوب هم داریم که البته ۱۰ تا نمیشن . اینا باید خود مسئولین بررسی کنن.