دوستان من دو سه ساعت تو انجمن گشتم بدتر گیج شدم خیلی مطالب پراکنده هست و تجمیع نشده و تضارب آرا وجود داره لذا
چون عجله داشتم این تاپیک رو زدم آخه شنبه صبح برای کاری داریم میریم انقلاب و من میخوام همونجا کتاب های مورد نیازم رو بگیرم
راستش چون تابستون هست میخوام
سه درس ساختمان داده و گسسته و طراحی الگوریتم رو بطور خیلی خوب بخونم و یاد بگیرم جوری که بتونم به تست های کنکور پاسخ بدم
ساختمان داده دوران تحصیل خوب خونده بودم و پارسال هم واسه کنکور ۸۰% کتاب مقسمی (تمام جاهای مهمش) رو خوندم اما تست کم زدم و لذا نتیجه خوبی نگرفتم!!
طراحی الگوریتم سال ۱۳۸۸ پاس کردم ۱۴ شدم اما چیز زیادی فکر نکنم یادم باشه
گسسته هم سال ۱۳۸۶ پاس کردم اوایلش رو بلدم اما ۶۰% اش رو اصلاً بلد نیستم (مثل شبکه بازگشتی گراف و ...)
حالا میخواستم خواهش کنم دوستان راهنمایی کنن
برای هر کدوم از این دروس چه کتابایی باید تهیه کنم از نظر هزینه هم خدا رو شکر مشکلی نیست فقط میخوام خوب بتونم تست جواب بدم.
در مورد ساختمان :
من فهمیدم که مقسمی + پوران + پارسه + هورویتز + CLRS خوبه اما سؤالم دقیقاً اینکه که :
CLRS ویراست دوم یا سوم و کدوم ترجمه که از همه بهتر باشه؟ بعد هر دو جلدش رو بگیرم؟
هورویتز کدومش؟ ساختمان داده به زبان C یا ساختمان داده به زبان C++؟ و کدوم ترجمه که از همه بهتر باشه؟
کتاب حل تمارین CLRS و هورویتز چی بگیرم اصلاً هست؟
در مورد طراحی الگوریتم و گسسته :
اصلاً نمیدونم چه کتابی هایی باید بگیرم لطفاً راهنمایی کنید هر چی لازمه بگیرم کتاب کنکوری مرجع حل تمرین هر چی ...
با تشکر فراوان از لطف همه دوستان