(۱۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: اتفاقا موقع انتخاب رشته ، همین پست نتایج قبولی های پارسال رو که خود شما گذاشته بودید رو خوندم و توی تصمیم گیری برای انتخاب رشته سیستم های کامپیوتری کمکم کرد . فکر میکردم سخت ترین و پرطرفدارترین گرایش و دانشگاه همینه ... ولی فکر کنم که اشتباه میکردم ، به نظرم امسال سال دانشگاه تهرانه ...
دانشگاه تهران بیشتر بایوانفورماتیک کار میکنن.
من که هنوز بعد ۱ سال نفهمیدم کدوم دانشگاه بهتره ، شما هم خودتون رو ناراحت نکنید به نظر من که جای خیلی خوبی قبول شدین اینکه کارشناسی هم اونجا بودین براتون یک امتیاز بزرگ محسوب میشه و از طرفی به نظر من گرایش سیستم های کامپیوتری خیلی گرایش خوبیه اتفاقا خودم با اینکه گرایشم بیوانفورماتیکه اما احتمالا درس پایگاه داده پیشرفته رو به همراه دوستام که این گرایش رو انتخاب کردن بردارم.
دانشگاه شریف هم به درد کسی میخوره که علاقه به مباحث نظری داشته باشه.
(۱۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: نخیر نخیر ! آخرین رتبه قبولی سیستم های کامپیوتری ۲۲ بود . رتبه ۳۱ هم خودم بودم که !!!! اطلاعات تحریف شده میدی چرا دست مردم
اون رتبه ۲۴
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کاربر بودند که علاوه بر ایشون رتبه ۱۰ هم سیستم های کامپیوتری قبول شده بودن.
ببخشید این ۳۱ با اون ۳۱ که امسال شریف قبول شدن اشتباه شد.یکی از بچه های شهیدبهشتی هم فکر کنم رتبشون ۳۰ بود که تهران قبول شدن. (باز من مطمئن نیستم)
رتبه ۹ و ۱۲ هم شریف رو زده بودن و ۱۹ هم نظریه محاسبات امیرکبیر و ۲۷ هم سیستم های هوشمند. (یه ۲۷ هم من شنیدم شریف قبول شده! شاید ۲ تا رتبه ۲۷ داشتیم)
پس اطلاعات شما هم تحریف شده بود!
متاسفانه همیشه این موضوع هست که بعد از قبولی فکرهای زیادی میاد توی ذهنمون ، کاش فلان دانشگاه رو زودتر زده بودم کاش شبانه فلان دانشگاه رو زده بودم کاش فلان گرایش رو زده بودم و غیره و غیره ، شاید بعضی از این افکار با گذشت یک سال هنوز هم گاهی اوقات به ذهن من میرسه و اذیتم میکنه ولی واقعیتش اینه که اینها زیاد هم مهم نیست فاصله دانشگاه هامون و گرایش ها اونقدر زیاد نیست که بخواین خودتون رو ناراحت کنید.اون چه که مهمه خودتون هستید و اینکه بتونید یک مسیر مناسب پیدا کنید و تا آخر به خوبی ادامه بدین.
اینکه بدونید میخواید چیکار کنید روی چه زمینه ای کار کنید با چه افرادی کار کنید و چقدر کار کنید از همه چیز مهم تره.
این رتبه ها هم صرفا یک عدده که بعد از ورود به دانشگاه دیگه تا حد زیادی ارزش خودش رو از دست میده چون دیگه اونجا کسی از رتبه شما نمی پرسه همه تلاش و پشتکار و حاصل تلاش شما رو می بینند و چیزی که توی این یک سال بهش رسیدم برتری یک دانشگاه بر دانشگاه دیگه و یا یک گرایش بر گرایش دیگه نبوده بلکه تلاشهایی رو دیدم که به نتیجه رسیده. (خودم که هنوز تلاشی نکردم
)