۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال کلی در مورد پایگاه داده
سلام دوستان من دارم درس پایگاه داده رو از روی کتاب آقای حق جو میخونم . یه سوال تو ذهنم پیش اومده لطف کنید پاسخ بدید تا ذهنم آروم شه . من پارسال با نرم افزار SQL تو دانشگاه کار کردم و با دستورات select و اینا هم آشنا هستم. الان که دارم این کتابو میخونم قسمت مدل رابطه ایی با یه سری شکل های جدید آشنا شدم که تو این کتاب نوشته " گزینش " و " پرتو " ، کارایی اینا رو یاد گرفتم فقط سوالم اینه که آیا این شکل ها تو نرم افزار به صورت عملی استفاده میشن یا نه فقط به صورت نظری و تئوری هستن ؟؟؟
پیشاپیش از همتون تشکر میکنم
۰
ارسال: #۲

RE: سوال کلی در مورد پایگاه داده
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ)younes نوشته شده توسط: سلام دوستان من دارم درس پایگاه داده رو از روی کتاب آقای حق جو میخونم . یه سوال تو ذهنم پیش اومده لطف کنید پاسخ بدید تا ذهنم آروم شه . من پارسال با نرم افزار SQL تو دانشگاه کار کردم و با دستورات select و اینا هم آشنا هستم. الان که دارم این کتابو میخونم قسمت مدل رابطه ایی با یه سری شکل های جدید آشنا شدم که تو این کتاب نوشته " گزینش " و " پرتو " ، کارایی اینا رو یاد گرفتم فقط سوالم اینه که آیا این شکل ها تو نرم افزار به صورت عملی استفاده میشن یا نه فقط به صورت نظری و تئوری هستن ؟؟؟فقط به صورت نظری و تئوری
ارسال: #۳

RE: سوال کلی در مورد پایگاه داده
۰
ارسال: #۴

سوال کلی در مورد پایگاه داده
این ها عملگر های جبر رابطه ای هستن که طبق تعریف یک dbms رابطه ای باید این عملگرها رو پیاده سازی کنه ( البته عملگرهای اصلی رو ) مثل sql. بنابراین در عمل به کار ما نمیان. ولی خوب به نظر من دونستنشون یه پایه ای بهت میده که مثلا sql رو بهتر یاد بگیری و دیدتو بهتر می کنه چون با مفهوم رابطه و اعمال مجموعه ای که برای ما آشنا تر هستن بحث رو شروع می کنه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close