(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: قضاوت و توصیه در مورد این مسادئل واقعا واسه من یکی خیلی سخته، چون باید طوری بگی که خدایی ناکرده طرف از حرفات ناراحت نشده ، پس ببخشید من هم رک میخوام نظر خودم رو بگم اما واقعا برادرانه بهت می گم ، بهر حال من هم یه پسرم هم سن و سال خودت و مسالم درگیر همچین مسالی یا مشابهش شدم (که بماند !) و دوست دارم بتونم کمکت کنم.
ببین رفیق ، واقعا تو تو شرایطی هستی که تصمیم گرفتن واست سخته چون بین منطق و احساست درگیری پیش اومده، از طرفی منطق میگه که سنت کمه،هنوز کارای زیادی داری،مسائل مالی مهمه و ... و از طرفی هم احساس خوبی نسبت به طرفت داری و نمی خوای از دستش بدی.
تو باید به یقین برسی که واقعا به طرفت به دید همسر آینده نگاه می کنی(که حتما هم همینطوره) و تمام شرایط رو در نظر گرفتی و این تصمیم کاملا عاقلانه بوده و انتخاب درستی کردی(یعنی انتخابت از نظر شخصیت و خانواده و ... درست بوده و این انتخاب از روی احساسات گذری و حس جنس مخالف سطحی نیست) و تویه انتخابت هیچ شکی نداشته باشی و به معنای واقعی دوسش داشته باشی.
باید طوری تصمیم بگیری که هم آینده خراب نشه و هم خدایی ناکرده احساست خدشه دار نشه. بین این دو توازی برقرار کنی، من خودم توصیه می کنم اگه طرف مقابلت مثل خودت چنین احساسی نسبت به تو داره ، باهاش رک صحبت کن، تو این یه مساله خجالت، کم رویی و ... رو بزار کنار و برو رودر رو باهاش در مورد آیندت ضحبت کن و احساستو نسبت بهش بگو، ازش وقت بخوا تا توهم بتونی شرایط رو مساعد کنی و به سختی نیفتی، یعنی اونم باید از خودش فدارکاری نشون بده اگه واقعا تورو دوست داره.
پس به نظر من بهترین راه همینه که شرایط رو با طرفت در میون بذاری و با هم به توافق برسید. ولی واقعا جدا توصیه می کنم تمام شرایط رو در نظر بگیری، آینده خودت و نسل بعدت، به پیشرفت کاریت،به شغل آینده، تحصیل درآینده، درآمد در آیندت و هر چی که این مساله باعث تغییر درون میشه یعنی کل زندگیت. ببین اگه ازدواج کنی چی میشه و اگه صبر کنی و پارو دلت بذاری چی میشه.
شاید بعضی مسائل که الان مهم به نظر نیاد و احساس بین شما و علاقه بین شما اونو کم رنگ کنه بعدها تو زندگی خیلی مهم باشه(مثل درآمدت) ، به این فکر کن که واقعا زن و بچه نیاز به همه جور حمایت دارن؛ هم احساسی و هم مالی،خانوادگی و .. (که فعلا دخترای این زمونه رو مالیش بیشتر تاکید دارن؛به جز مانشتی ها ) ببین می تونی این حمایت رو برآورده کنی، از طرفی هم خودت هم به ایده ها و آینده مورد نظرت برسی. اگه یه تعادل بین اینها برقرار کردی بسم الله. عاشقانه و بدون هیچ ترسی برو جلو.
برات آرزوی موفقیت می کنم، ان شاالله که هر آنچه صلاحته خدا جلو روت بذاره و خوشبخت بشی
خیلی ممنون واقعا خیلی دوست داشتم نظر شمارو بدونم
در کل باور کنید من شخصی نیستم که به خاطر برخی ملاک های زودگذر وابسته یکی بشم
تو ملاک های من بیشتر خانوداه و شخصیت طرف مهم هست که میگم وقتی خیلی از ملاک های طرف مقابلم رو در اون دیدم بیشتر بهش وابسته شدم تا قبلش..انسانی که بیشتر فکرش مادی گرا باشه به نظرمن زیاد نمیشه تو زندگی باهاش موفق بود و همش به چالش میکشونه طرف مقابل رو.....
این بسم الله-ات خیلی انرژی داد امیدوارم یه شغل مناسب گیرم بیاد!
ولی البته الان با دوتا از دوستام در حال تاسیس شرکت هستیم که خیلی امید زیادی به این شرکت دارم ولی از اون طرف میگن بازار کار خرابه ولی باور کن تنها امیدم به خداست
از رک حرف زدن هم خوشم میاد و ناراحت نمیشم از پاسخ رک-ات سپاسگذارم
(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: خیلی ممنون واقعا خیلی دوست داشتم نظر شمارو بدونم
در کل باور کنید من شخصی نیستم که به خاطر برخی ملاک های زودگذر وابسته یکی بشم
تو ملاک های من بیشتر خانوداه و شخصیت طرف مهم هست که میگم وقتی خیلی از ملاک های طرف مقابلم رو در اون دیدم بیشتر بهش وابسته شدم تا قبلش..انسانی که بیشتر فکرش مادی گرا باشه به نظرمن زیاد نمیشه تو زندگی باهاش موفق بود و همش به چالش میکشونه طرف مقابل رو.....
این بسم الله-ات خیلی انرژی داد امیدوارم یه شغل مناسب گیرم بیاد!
ولی البته الان با دوتا از دوستام در حال تاسیس شرکت هستیم که خیلی امید زیادی به این شرکت دارم ولی از اون طرف میگن بازار کار خرابه ولی باور کن تنها امیدم به خداست
از رک حرف زدن هم خوشم میاد و ناراحت نمیشم از پاسخ رک-ات سپاسگذارم
واقعا از ته دل واستون ارزوی خوشبختی میکنم
وضعیت خدمتت چطوره؟
ولی عجب خانواده خوبی داری...بابای من بفهمه قصد ازدواج دارم کنتاک میکنه باهام و باید یه ماهی بیرون از خونه باشه
)
اخه بابام سن ۳۰ سالگی رو واسه ازدواج من در نظر گرفته