۱
subtitle
ارسال: #۱

کدوم ترجمه clrs ؟
سلام
من می خواستم کتاب CLRS رو بخرم اما نمیدونم کدوم ترجمه اش بهتره
کسی هست بتونه راهنماییم کنه ؟
مرسی
من می خواستم کتاب CLRS رو بخرم اما نمیدونم کدوم ترجمه اش بهتره
کسی هست بتونه راهنماییم کنه ؟
مرسی
۰
ارسال: #۲

RE: کدوم ترجمه clrs ؟
در پست های مختلفی در این مورد بحث شده من لینکهاشون رو میزارم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته در آخر من خودم بعد یه نگاهی سطحی فهمیدم که در حال حاضر انتشارات نص ۲ جلدی ترجمه آقای دهقان بهترین هست و حل تمرین انتشارات معارف دینی هاشم داورپناه و مریم گلچین که قیمتش ۸۷۵۰تومان هست.
البته در آخر من خودم بعد یه نگاهی سطحی فهمیدم که در حال حاضر انتشارات نص ۲ جلدی ترجمه آقای دهقان بهترین هست و حل تمرین انتشارات معارف دینی هاشم داورپناه و مریم گلچین که قیمتش ۸۷۵۰تومان هست.
۰
۰
ارسال: #۴

کدوم ترجمه clrs ؟
سلام
ترجمه ی آقای دهقان و تابش از همه بهتره(هر دو مترجم این کتاب هستند)
ترجمه ی آقای دهقان و تابش از همه بهتره(هر دو مترجم این کتاب هستند)
۰
ارسال: #۵

کدوم ترجمه clrs ؟
مقدمه ای بر الگوریتم ها جلد اول
و
مقدمه ای بر الگوریتم ها جلد دوم
و
حل تمرین ش
رو از کجا بخرم؟؟؟ اینترنتی؟؟؟ لینک....
انتشارات نص ۲ جلدی ترجمه آقای دهقان و حل تمرین انتشارات معارف دینی هاشم داورپناه و مریم گلچین
و
و
حل تمرین ش
انتشارات نص ۲ جلدی ترجمه آقای دهقان و حل تمرین انتشارات معارف دینی هاشم داورپناه و مریم گلچین
ارسال: #۶

(۱۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ)kashan64 نوشته شده توسط: مقدمه ای بر الگوریتم ها جلد اول
و
و
حل تمرین ش
معمولا همه کتاب فروشیا دارن یه سری به بزرگترین کتابفروشی شهرتون بزنید حتما میتونید تهیشون کنید
۰
ارسال: #۷

ترجمه انتشارات نص ویرایش سوم ، چاپ دوم بگیرید
چاپ اول فرمول هاش غلط زیاد داره
چاپ اول فرمول هاش غلط زیاد داره
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close