زمان کنونی: ۲۴ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۴۱ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

دو سه کلام حرف حساب

ارسال:
۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۰:۱۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ، توسط WeCan.)
دو سه کلام حرف حساب
برو بچ من دو سه کلام حرف حساب داشتم
روی سخنم هم به همه شما اقا پسر ها و خانم های گلی هست که هر یک به نوبه خوب دم از اصالت جنسیتی می زنید .
می خوام از تجربه امروزم تو مانشت براتون بگم
امروز گوشه و کنار مانشت رو زیر و رو میکردم
به موضوعات جالی بر خورد کردم
یه جا از انساسنت گفته بودن ..داستان ادمی که دل یه پیر زن و پیر مرد رو خوشحال می کنه و ..
یه جا پر از جک و لطیفه بود و بازار خندهBig Grin
یه جا هم داستانک که سر شار بود از داستانهای زیبایی که شما ارسال کرده بودین
انجمن های درسی که بچه ها با هم تبادل نظر میکردند
پرسش و پاسخ و...
اما یه گوشه از این انجمن یه چیزی دیدم که دلم گرفت
انجمنی دیدم تحت عنوان فقط خانمها وارد شوند بعدش دیدم که یه انیمیشن گذاشتن که یه اقایی رو میگیرن میزنن تا سر حد مرگ و تازشم خانمهای انجمن کلی ذوق میکردن لذت میبردن و حال میکردن.
انجمن دختران مانشتی
انجمن پسران مانشتی
تو یه انجمن دیگه بحث کار کردن زن مطرح بود و کلی بحث بالا گرفته بودش و ...

نمی دونستم بخندم یا گریه کنم اخه هر کسی دنبال یه نسخه بود که واسه همه بپیچه و حرف خودش رو به کرسی بنشونه و در این میان بعضا با لحنی غیر دوستانه با هم صحبت میکردن .
تو انجمن پسران و انجمن دختران هم عنوان کردم که اینجا رو هم زنونه و مردونه کردین به جای اینکه اینجا مفهوم واقعی زن یا مرد بودن رو احساس کنید برداشتین جبهه در برابر هم گرفتین و واسه خودتون حزب راه انداختین به ریش همدیگه می خندین و تازشم اسمش رو گذاشتین سرگرمی!!
چرا به جای حرف و جبهه گرفتن با رفتارتون سعی در ترویج ارزشهاتون (زن یا مرد بودن )نمی کنید!!!
من که تازه به این انجمن پیوستم اما گفتم دو کلام حرف حساب بشنوید شاید برای شما دیگه طبیعی باشه اما برای من خیلی عجیب بود!!
به خدا انسانیت رو همین جا میون خودتون می تونید پیدا کنیدفقط کافیه به جای دختر و پسر کردن و جبهه گرفتن همدیگه رو درک کنید .
باور کنید وقتی تو یه جامعه مجازی اینگونه رفتار می کنید انوقت انتظار دارین در جامعه یا خانواده چه رفتاری با شما بشه؟؟
این تجربه امروز من بود با مانشت
گفتم شاید یه خورده به خودتان بیاین و بجای این رفتارها همدیگه رو بهتر درک کنید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Msccom , comsc86
ارسال:
۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۰:۴۳ ب.ظ
دو سه کلام حرف حساب
ممنون از صحبتهاتون.اما باید بگم که متاسفانه اینجا من هم قبلا مطرح کرده بودم که پستم بین اون همه پست گم شد و کسی توجهی بهش نکرد و همچنان بحث و گفتگوهای تمدنی ادامه یافت!!!

آرام باش***دنیا بی قرار توست...
 سپاس‌گزاری شده توسط: WeCan
ارسال:
۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۰:۵۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ، توسط WeCan.)
دو سه کلام حرف حساب
ممنون
انشالله که همینطوره ولی نباید به اسم سرگرمی جنسیت همدیگه رو به چالش بکشیم و ...
یعنی باید باور کنم که این منفی هااز سر نوع دوستی و محبت هست نه خصومت و دشمنی Huhکه پست نازنینم رو به این روز در اوردن!!
یعنی واقعا از عشق و محبت و فرهنگ نوع دوستیشون هست که به یه تازه وارد بی نوا منفی میدن اون هم به خاطر گفتن چنتا کلام حرف حساب !!!
پس با این حساب از همتون متشکرم که من رو مورد لطف خودتون قرار دادینSmile

تا میشه از هم سپاسگذاری کرد دیگه منفی چرا!!!Smile
یادمان نرود بعضی وقتها از دکمه سپاس هم استفاده بکنیمSmileWink
راستی یه تبعیض هم در مانشت دیدم تازه واردها نمی تونن مثبت یا منفی به کسی بدن .

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Music معرفی آهنگ‌هایی که حسابی دوسشون داریم! Amir V ۱,۱۵۱ ۲۷۶,۹۵۶ ۳۰ آذر ۱۴۰۰ ۰۵:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Azaadi
  آموزش زبان انگلیسی:اصطلاح حساب حساب کاکا برادر! cyruskingsolomon ۰ ۲,۵۸۵ ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
آخرین ارسال: cyruskingsolomon
  سن واقعی بدن خود را حساب کنید fahimehazimi ۷۱ ۳۹,۳۵۹ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ ۰۴:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: gerdoo_456
  نحوه محاسبه دفیق لگاریتم بدون ماشین حساب mcse2010 ۲ ۸۲,۳۷۷ ۲۸ مهر ۱۳۹۸ ۰۹:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: chemical_darton29
  حسابان موقعیت Situational Calculus Sanazzz ۲ ۲,۵۹۹ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۲:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: Sanazzz
  [نکات زندگی] زبانش را بشناسید تا حرف دلش را بفهمید good-wishes ۱ ۳,۴۶۷ ۰۶ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۳۹ ق.ظ
آخرین ارسال: αɾια
  منابع آزمون کارشناسی ارشد فلسفه و کلام اسلامی khosravi1395 ۰ ۳,۳۰۶ ۱۱ تیر ۱۳۹۶ ۰۳:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: khosravi1395
  حساب رابطه ای Hopegod ۰ ۱,۸۹۷ ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Hopegod
  تبدیل عدد به حرف parizadgh ۱ ۲,۳۱۰ ۰۹ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: mostafaheydar1370
  بهترین کتاب ریاضی عمومی(حساب دیفرانسیل وانتگرال) farhikhtegan ۷ ۱۹,۴۷۷ ۳۰ آبان ۱۳۹۵ ۰۳:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: tialomy

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close