۰
subtitle
ارسال: #۱

حسابان موقعیت Situational Calculus
سلام
نماز روزه هاتون قبول باشه
میشه لطفا در مورد این سوال یکم توضیح بدین
من در مورد حسابان موقعیت چیزی که فهیدم اینه که زمان براش مهم نیست و چیزی که براش مهمه موقعیت هایی هست که نشان دهنده حالت های ناشی از اجرای اقدامات است
جوابش شده گزینه ۱ نوشته از حساب وضعیت(موقعیت) برای حل مشکل تعدد کپی های اعمال (بازنمایی تغییرات) در طول زمان استفاده میشه
این جمله بالایی یعنی چی
میشه لطفا کمکم کنین
ممنون میشم
تشکرات ویژههههه
من در مورد حسابان موقعیت چیزی که فهیدم اینه که زمان براش مهم نیست و چیزی که براش مهمه موقعیت هایی هست که نشان دهنده حالت های ناشی از اجرای اقدامات است
جوابش شده گزینه ۱ نوشته از حساب وضعیت(موقعیت) برای حل مشکل تعدد کپی های اعمال (بازنمایی تغییرات) در طول زمان استفاده میشه
این جمله بالایی یعنی چی
میشه لطفا کمکم کنین
ممنون میشم
تشکرات ویژههههه
۰
ارسال: #۲

RE: حسابان موقعیت Situational Calculus
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۷:۳۶ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط: سلام
جوابش شده گزینه ۳ نوشته از حساب وضعیت(موقعیت) برای حل مشکل تعدد کپی های اعمال (بازنمایی تغییرات) در طول زمان استفاده میشه
این جمله بالایی یعنی چی
میشه لطفا کمکم کنین
ممنون میشم
تشکرات ویژههههه
تعریف حساب وضعیت از کتاب هوش مصنوعی راهیان ارشد: «به حالتهای حاصل از اجرای فعالیتها، وضعیت گویند. نگهداری تغییرات وضعیت محیط بر اثر اجرای فعالیتها را حساب وضعیت مینامیم.»
از این رو به نظر گزینه یک صحیح میاد. من پاسخنامه راهیان ارشد و پارسه رو هم برای این سوال نگاه کردم جفتشون گزینه یک رو به عنوان جواب انتخاب کردن.
ارسال: #۳

RE: حسابان موقعیت Situational Calculus
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۹:۲۹ ب.ظ)ph0en1x نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۷:۳۶ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط: سلام
جوابش شده گزینه ۳ نوشته از حساب وضعیت(موقعیت) برای حل مشکل تعدد کپی های اعمال (بازنمایی تغییرات) در طول زمان استفاده میشه
این جمله بالایی یعنی چی
میشه لطفا کمکم کنین
ممنون میشم
تشکرات ویژههههه
تعریف حساب وضعیت از کتاب هوش مصنوعی راهیان ارشد: «به حالتهای حاصل از اجرای فعالیتها، وضعیت گویند. نگهداری تغییرات وضعیت محیط بر اثر اجرای فعالیتها را حساب وضعیت مینامیم.»
از این رو به نظر گزینه یک صحیح میاد. من پاسخنامه راهیان ارشد و پارسه رو هم برای این سوال نگاه کردم جفتشون گزینه یک رو به عنوان جواب انتخاب کردن.
خیلی خیلی خیلی ممنونممممم
تشکراااات ویژههههه که جواب دادین
بله حق با شماست من اشتباه نوشتم جوابش همون گزینه یک
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بهترین گرایش برای موقعیت شغلی تحلیل سیستم | shahabkarimi00 | ۳ | ۶,۰۳۴ |
۰۹ آذر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۵ ب.ظ آخرین ارسال: mohammadasadi1 |
|
موقعیت شغلی رشته های فناوری اطلاعات | AmirrezaHatef | ۸ | ۶,۶۴۵ |
۲۳ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۰ ب.ظ آخرین ارسال: *tarannom* |
|
کد همینگ و موقعیت بیتی | peace2013 | ۴ | ۷,۷۹۶ |
۲۵ فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۰۵ ق.ظ آخرین ارسال: msour44 |
|
اگاهی از موقعیت(situation awareness) هوش+امنیت | atharrashno | ۰ | ۲,۰۵۳ |
۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ آخرین ارسال: atharrashno |
|
قرار دادن موقعیت و مقدار پیکسل های عکس در یک ماتریس( در متلب) | ۸۵۹۱ | ۴ | ۳,۴۲۱ |
۱۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ آخرین ارسال: ۸۵۹۱ |
|
تغییر رشته ارشد به دلیل نبود موقعیت شغلی مناسب. بله یا خیر؟ | saba311 | ۱۴ | ۱۱,۵۹۰ |
۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ آخرین ارسال: prosperous |
|
تغییر وزن مصاحبه دکتری براساس موقعیت دانشگاهها(اذر ۹۱) | انرژی مثبت | ۲ | ۲,۴۱۵ |
۱۶ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ آخرین ارسال: esi |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close