۰
subtitle
ارسال: #۱
کمک(آیا کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت همینه؟)
سلام میخواستم بدونم که آیا کتاب دکتر حقیقت که قطوره واسه ارشد مناسبه ؟
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ)Soodabezare نوشته شده توسط: من نتونستم ترجمه حقیقت رو پبدا کنمسلام.
به نظر شما ترجمه های دیگه تننباوم رو بخونم خوبه ؟
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ق.ظ)Soodabezare نوشته شده توسط:استاد حقیقت فقط کتاب تنن باوم و ترجمه نکردن از هر ۳ کتاب تو کتابشون آوردن، در واقع اصلا کتابشون ترجمه نیست!(13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:(13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ)Soodabezare نوشته شده توسط: من نتونستم ترجمه حقیقت رو پبدا کنمسلام.
به نظر شما ترجمه های دیگه تننباوم رو بخونم خوبه ؟
کتاب حقیقت خودش ترجمه هست! این کتاب رو هم پارسه و هم جزوه هایی از ایشون در بازار دارند.
خیلی از دوستانی که با نتایج خوبی سد کنکور رو شکستند پیشنهادشون استفاده از کتاب حقیقت و کتاب استالینگز هست.
و همچنین ورودتون رو به مانشت تبریک می گوییم.
می دونم که حقیقت ترجمه هست اما من نتونستم ترجمه حقیقت رو برای تننباوم پیدا کنم ترجمه های دیگه بود مثلا از آقای زارع ،
می خوام بدونم اینا چطوره ؟
(۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: یمرسی بابت لینک ها...فقط این فروشگاهایی که فرمودین دیگه موجود ندارن...و یه سواله دیگه جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت این همون پی دی اف ۲۱۳ صفجه هستش؟؟سایت parmasoft هم تو این لینک گذاشته
اینجا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یا اینجا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
به نظر من جزوه کلاسای دکتر حقیقت رو بخونین + صداش کار کتابو میکنه
کتاب پارسه سال ۹۰ دکتر خیلی قطورو در عین حال شاید خسته کننده باشه واستون ،جا اون کتاب سال ۸۹ پارسشون توصیه میکنم که خلاصه ترو مفیده.