۰
subtitle
ارسال: #۱

[حل شد] کمک در فهم تابع DBF
تابع [tex]DBF(T_{i},t)[/tex] تو زمانبندی پردازش های بلادرنگ ازش استفاده میشه و تعریف اون به صورت زیر هستش:
For any sporadic task [tex]T_{i}[/tex] and any real number [tex]t\geq 0[/tex] , the demand bound function [tex]DBF(T_{i},t)[/tex] is the largest cumulative execution requirement of all jobs that can be generated by [tex]T_{i}[/tex] to have both their arrival times and their deadlines within a contiguous interval of length t
حالا موضوع اینه که من مفموم دقیق این تعریف رو متوجه نمیشم.
۰
ارسال: #۲

کمک در فهم تابع DBF
خب یه کم بحث می کنیم تا به جواب برسیم 
این جمله:all jobs that can be generated by
یعنی این که طبق اونچه که میدونیم هر task از تعدادی job تشکیل شده که زمان رسیدن و ضرب العجل این job ها با هم متفاوته.
the largest cumulative execution requirement: یعنی بزرگترین نیاز اجرای تجمعی
خب با این توضیح شما خودتون چی به نظرتون میرسه ؟ (خودم بلد نیستم می خوام بگید ببینیم تهش به چی می رسیم
)
این ادرس زرو هم ببینید در قالب درس real-time هست و اگه توش سرچ کنید بصورت ساده تر توضیح داده فکر کنم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این جمله:all jobs that can be generated by
یعنی این که طبق اونچه که میدونیم هر task از تعدادی job تشکیل شده که زمان رسیدن و ضرب العجل این job ها با هم متفاوته.
the largest cumulative execution requirement: یعنی بزرگترین نیاز اجرای تجمعی
خب با این توضیح شما خودتون چی به نظرتون میرسه ؟ (خودم بلد نیستم می خوام بگید ببینیم تهش به چی می رسیم

Definition 1: The demand function on node k, denoted
by dfk(t0, t1), is the total computation time of all the
instances of the tasks in Tk, having activation time and
deadline within [t0, t1].
اینو هم ببینید
by dfk(t0, t1), is the total computation time of all the
instances of the tasks in Tk, having activation time and
deadline within [t0, t1].
اینو هم ببینید
این ادرس زرو هم ببینید در قالب درس real-time هست و اگه توش سرچ کنید بصورت ساده تر توضیح داده فکر کنم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close