۰
subtitle
ارسال: #۱

فراخوان مطالعه کتاب بانک دیت ترجمه امیر علیخانزاده
سلام
این کتاب بانک دیت ترجمه امیر علیخانزاده عجب کتاب جامع و خوبیه...... تصمیم دارم که اون رو خوب بخونم..... و بعدش می خوام برم سراغ کتاب بانک حق جو. خلاصه "باید" هرچی تست بانک توی کنکور می آد رو بزنم. ۱۰۰%
دنبال یه همپا می گردم.....
هستید؟
این کتاب بانک دیت ترجمه امیر علیخانزاده عجب کتاب جامع و خوبیه...... تصمیم دارم که اون رو خوب بخونم..... و بعدش می خوام برم سراغ کتاب بانک حق جو. خلاصه "باید" هرچی تست بانک توی کنکور می آد رو بزنم. ۱۰۰%
دنبال یه همپا می گردم.....
هستید؟
هاتف، در تاریخ ۰۶ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
موضوع به محل مناسب اش انتقال می یابد.
۰
ارسال: #۲

من تو بازار نتونستم ترجمه آقای علیخانزاده رو پیدا کنم.
شما از کجا تهیه کردین؟ منم بگیرم و شروع کنم به خوندنش.
شما از کجا تهیه کردین؟ منم بگیرم و شروع کنم به خوندنش.
۰
ارسال: #۳

سلام. من هم هستم. امروز از آدینه بوک سفارش کردم. حدودا یک هفته دیگه به دستم می رسه. من هم می خوانم.
۰
ارسال: #۴

در جواب شما دوست عزیزی که گفته بودین از کجا گرفتم، باید بگم که کتاب من مربوط به سال ۱۳۷۸ هستش و من از یکی از دوستانم گرفتم.
می خوام سریع شروع کنیم و وارد بحث های بیهوده و بی نتیجه نشیم. بنابراین دوستانی که همپا هستند شروع کنیم از فصل ۹ کتاب و مفاهیم FD و نرمال سازی تا سطح BCNF و نرمال سازی بیشتر شامل ۴NF , 5NF رو بخونیم پس میشه فصل های ۹ و ۱۰ و ۱۱
بعدش باهم راجع به موارد مبهم یا تست های مرتبط با این ۳ فصل بحث می کنیم
می خوام سریع شروع کنیم و وارد بحث های بیهوده و بی نتیجه نشیم. بنابراین دوستانی که همپا هستند شروع کنیم از فصل ۹ کتاب و مفاهیم FD و نرمال سازی تا سطح BCNF و نرمال سازی بیشتر شامل ۴NF , 5NF رو بخونیم پس میشه فصل های ۹ و ۱۰ و ۱۱
بعدش باهم راجع به موارد مبهم یا تست های مرتبط با این ۳ فصل بحث می کنیم
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close