فراخوان مطالعه کتاب بانک دیت ترجمه امیر علیخانزاده - نسخهی قابل چاپ |
فراخوان مطالعه کتاب بانک دیت ترجمه امیر علیخانزاده - soniasa - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ ب.ظ
سلام این کتاب بانک دیت ترجمه امیر علیخانزاده عجب کتاب جامع و خوبیه...... تصمیم دارم که اون رو خوب بخونم..... و بعدش می خوام برم سراغ کتاب بانک حق جو. خلاصه "باید" هرچی تست بانک توی کنکور می آد رو بزنم. ۱۰۰% دنبال یه همپا می گردم..... هستید؟ |
فراخوان مطالعه کتاب بانک دیت ترجمه امیر علیخانزاده - MSZ - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
من تو بازار نتونستم ترجمه آقای علیخانزاده رو پیدا کنم. شما از کجا تهیه کردین؟ منم بگیرم و شروع کنم به خوندنش. |
فراخوان مطالعه کتاب بانک دیت ترجمه امیر علیخانزاده - behnaz110 - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ
سلام. من هم هستم. امروز از آدینه بوک سفارش کردم. حدودا یک هفته دیگه به دستم می رسه. من هم می خوانم. |
فراخوان مطالعه کتاب بانک دیت ترجمه امیر علیخانزاده - soniasa - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ ب.ظ
در جواب شما دوست عزیزی که گفته بودین از کجا گرفتم، باید بگم که کتاب من مربوط به سال ۱۳۷۸ هستش و من از یکی از دوستانم گرفتم. می خوام سریع شروع کنیم و وارد بحث های بیهوده و بی نتیجه نشیم. بنابراین دوستانی که همپا هستند شروع کنیم از فصل ۹ کتاب و مفاهیم FD و نرمال سازی تا سطح BCNF و نرمال سازی بیشتر شامل ۴NF , 5NF رو بخونیم پس میشه فصل های ۹ و ۱۰ و ۱۱ بعدش باهم راجع به موارد مبهم یا تست های مرتبط با این ۳ فصل بحث می کنیم |
فراخوان مطالعه کتاب بانک دیت ترجمه امیر علیخانزاده - samanium - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ق.ظ
هستم منم |