در جواب باید عرض کنم که قطعا آماری ها بهترند و هم جذاب تر . در مورد نرم افزار gate اطلاعات دقیقی ندارم ولی خب چون که متن بازه ، شما احتمالا میخایید بخش تگرش رو embed کنید تو پروژه تون یا انکه develop اش کنین . به سایتش رجوع کنید همه جور اطلاعاتی داره .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برای اینکه روشهای آماری کار کنید ، نیاز به پیکره دارید تا عمل یادگیری ( Learning ) رو انجام بدید . اگه رو زبان انگلیسی کار کنید کارتون راحت تره چون ، این پیکره ها در حجم بالایی موجودند . مثل پیکره دانشگاه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با حدود یک میلیون کلمه تگ خورده و پیکره دانشگاه پنسیلوانیا به اسم
با ۴/۵ میلیون کلمه تگ خورده به همراه درخت کامل نحوی که خیلی خیلی با ارزشه به عبارتی گفته می شه که این پیکره full syntactic هستش .
برای زبان فارسی هم همون طور که گفتم
استاد زبان شناسی دانشگاه تهران بهترین پیکره موجود ( تا اون جا که اطلاع دارم ) هست که به صفحه اش رجوع کنی همه اطلاعات توش هست .
برای اینکه با هر دو روش آماری و مبتنی بر قاعده آشنا بشی ، بهت این فایل ها رو پیشنهاد می کنم که بخونی :
( خودم این ترم درس NLP رو با دکتر ثانی دارم و این فصل رو عالی گفتند . شما تا اسلاید ۳۶ بخون )
( به همراه توضیح جنبه های پیاده سازی در پرولوگ )
( به همراه توضیح جنبه های پیاده سازی در پرولوگ )
اینا رو فعلن بخون تا کلیت قضیه رو دریابی ، اگه باز هر مشکلی بود ، تعارف نکن ، حتما بپرس من با کمال میل در خدمتت هستم .
موفق باشی