من نظریه رو اینجوری خوندم و در کنکور همین امسال تونستم ۵ تست از ۶ تست را صحیح و یکی رو هم نزدم!
تابستان من ویس های دکتر کارگهی ( خداوند درورد بفرستد بر ایشان) را دانلود کردم.
جلسه اول را که گوش می دادم از روی مانیتور جزوه را مشاهده می کردم و در یک سررسید مثل پای تخته با دست خط خودم اون ها را می نوشتم.
در پایان هر جلسه دکتر کارگهی لیست تمرین های مهم را می داند و تاکید داشتند که حتما حل کنید.
من در روز بعد شروع به حل اونها و البته اونهایی رو هم که ایشان نگفته بودند را حل می کردم... تا حل نمی کردم نمی رفتم ویس جلسه بعد رو گوش بدم.
در جلسه دوم من می فهمیدم که خیلی درکم بیشتر شده.... حتی سوالاتی که در ویس مطرح می کردند را من می تونستم بلافاصله جواب بدم!
فعالیت زمانگیری بود ولی یک لحظه هم پشیمون نشدم.
جالب است بدانید من اصلا هیچ کتاب تستی برای این درس تهیه نکردم.
جزوه ایشان و کتاب لینز.
کتاب لینز ترجمه بابک سلیمی خیلی عالی بود.
البته یک ترجمه ( نه به صورت منتشر شده) وجود دارد از دکتر کظیم فولادی که فوق العاده است....
از اول بهمن ماه من تست های ۵ سال اخیر رو از روی کتاب سنجش ۳ دور خوندم!
تست های ۷۵ تا ۸۰ رو هم ۱ دور
کتاب پارسه هم خیلی دیر به دست ما رسوندند.... ولی خلاصه برداری خیلی خوبی داره.... من باید کتاب رو اسکن کنم! چون خلاصه هامو توی قسمت های سفید همین کتاب نوشتم....
در دوران دانشجویی این درس رو با ۱۲ پاس کردم.... هیچی هیچی یادم نبود! در واقع همیشه نظریه یک گره باز نشدنی در ذهنم بود...
اگر گذرم به تهران بیوفتند می خواهم یک دست گل برای دکتر کارگهی بگیرم....
واقعا ازشون تشکر می کنم.... کسایی که وقت ندارید و یا نمی تونید در کلاس های شرکت کنید..... ویس ها خیلی خوبن