(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ)imantexas نوشته شده توسط: ممنون از جوابتون
اصفهان تجارت الکترونیک هم ۴ نفر میگیره + ۲ نفر آموزش محور
گرایش ۲و۳ که آره اصلا بهش فکر نمی کنم. ولی تجارت امکانش نیست که اصفهان بیارم ؟ اصلا بحث بومی بودن اینجا دیگه مطرح نیست؟
علم و صنعت رو منظورتونو متوجه نشدم، پارسالو میگین ؟ یعنی حداکثر تا رتبه ۹۰ قبول میشن ؟
الان طبق این چیزی که من دیدم برای تجارت از بین : اصفهان ، علم و صنعت ، خواجه نصیر ، قم و بیرجند باید انتخاب کنم و
برای ای تی از بین : کرمان ، دانشگاه تهران ، شاهد و ارومیه.
تربیت معلم هم توی توضیحات نوشته گرایش سیستم های تکنولوژی اطلاعات و همینطور شهید بهشتی نوشته گرایش معماری سازمانی که نمی دونم اصلا یعنی چی! چی هستن ؟
خواجه نصیر چی ؟ اونو هم نمیارم؟ سطح خواجه نصیر بالاتره یا علم و صنعت ؟ کدومو اول بزنم بهتره؟
جلو جلو تشکر می کنم. ممنونم از وقتی که میذارین کمک می کنین.
اگه اصفهان تجارت آورده که خب خیلی خوبه شما روزانشو با احتمال بسیار بالا میارید.نه بومی بودن تو ارشد معنی نداره.آموزش محور رو با دقت انتخاب کنید چون تو ارشد پژوهش و پایان نامه خیلی مهمه که آموزش محور ها به جاش واحد درسی تئوری پاس میکنن.ولی به نظرم کارتون به آموزش محور نمیرسه.
بله پارسال علم و صنعت زیر ۹۰ پر شده بود
من اگه جای شما باشم علم و صنعت و بعد خواجه نصیر رو هم تجارت و هم سیستم های اطلاعات میزنم و بعد اصفهان رو .چون شما اصفهانی هستید و تو شهر خودتون روزانه میتونید قبول شید شبانه تهران رو چندان نمی ارزه که جلوتر بزنید چون معمولا به شبانه ها خوابگاه هم نمیدن.بعد از اصفهان شاهد روزانه رو بزنید.در مورد آی تی پزشکی دانشگاه تهران نظری ندارم چون این رشته اصل اسمش مدیریت اطلاعات پزشکی هستش و اصلش زیر مجموعه مهندسی پزشکی.کلا هم اینطور هستش که روزانه و شبانه های دانشگاه های معتبر تهران:شریف،امیرکبیر،تهران،علم و صنعت ،خواجه نصیر و اینا پر میشه و بعد روزانه های شهر های دیگه و شاهد.
اولا اون تربیت مدرسه! که زمین تا آسمون با تربیت معلم فرق داره .این دانشگاه چون بیشتر دانشجوهای دکترا داره تعداد مقاله هاش زیاده و رنکینگ بالایی داره.گرایش معماری سازمانی خیلی مدیریتیه ،اگه دوست داشته باشید...سیستم های تکنولوژی اطلاعات نمیدونم چیه ولی این گرایش هم از صنایع بر میداره و هم آی تی .یعنی شما همکلاسی صنایعی هم دارین.
علم و صنعت رنکینگ بالاتری داره ولی یکم بد مسیره و حراستش هم خیلی اذیت میکنه ولی خواجه نصیر میدون ونکه.احتمال قبولی تو خواجه نصیر رو دارید.اگه از نظر سطح علمی بخوایید مقایسه کنید چندان تفاوتی ندارن ولی رنک علم و صنعت بالاتره.
در مورد گرایش ها هم تجارت الکترونیک بیزنس بیس هستش /معماری سازمانی بیشتر مدیریتی/گرایش آی تی بیشتر مدیریتی/سیستم های اطلاعاتی اصلش باید کامپیوتر بیس باشه ولی من شنیدم خواجه نصیر بیزنس بیس و خیلی کمرنگ کامپیوتر بیس درس میدن
خواهش می کنم امیدوارم موفق باشید و انتخاب درست و هوشمندانه ای داشته باشین.