(۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: شما دوستتون رو در نظر بگیرید اگه شناسنامه اون گم بشه اداره ها اون رو قبلول ندارن و استخدام نمیکنن و نمیشناسنش چون هویتی نداره خوب شما در این حالت باید کمکش کنی شناسنامه رو پیدا کنه که خودشو مطرح کنه نه اینکه اون رو به مطب پزشکی برای درمان ببرید
درایو های شما هم هویت خودشون رو که توی جدول پارتیشن هست از دست دادن و الان سیستم عامل ها اون هارو قبول ندارن شما اگه جدول پارتیشن رو درست کنید اون ها اعتبارخودشون رو بدست میارن.
چه تشبیه جالبی
(۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: اون برنامه که معرفی کردم همین کارو میکنه
اما اگه توی disk managment هارد رو به رنگ سبز یعنی free space نشون بده اون وقت مجبورید ریکاوری کنید
نه اصلا به رنگ سبز نشون داده نمیشه. هارد شناسایی میشه ولی یه علامت قرمز رنگ روش میزنه و نوعش هم dynamic هست. بعد روش که کلیک راست میکنم یه سری گزینه داره مثل convert to basic disc که بعد از انتخاب پیغامی مبنی بر این میده که اگر گزینه yes رو انتخاب کنیم تمام اطلاعات هارد از بین میره.
ولی راه حل بسیار خوبی دادین. چون یه نرم افزار تحت همون hiren دیدم اسمش فکر کنم Edit Partition Table هست. وقتی اجرا شد و هارد رو برای نشان دادن جدول پارتیشن انتخاب کردم نکته جالب اینه که جدول پارتیشن به جز سطر اول دارای مقدار صفر هستن ولی اگه یه هارد دیگه رو به همون نرم افزار بدم و بخوام جدول پارتیشن رو ببینم چیزی که میبینم اینه که تمام سطرها (فکر کنم پنج سطر هست کلا) دارای مقدار هستند. (نحوه کار این نرم افزار رو بلد نیستم و میترسم در صورت دستکاری اطلاعاتم از دست بره. چون باید به صورت دستی فیلدهای جدول رو مقدار دهی کنم)
نتیجه کلی که میگیریم اینه که باید همون جدول پارتیشن رو بوسیله Active boot partition ترمیم کنم.