نکات کلی در مورد وضعیت خوابگاههای صنعتی
باید خوابگاهها رو از دو جهت بررسی کرد: اول: از نظر مکان باید بگم که خوابگاهها در جای واقعاً مناسبی درون دانشگاه قرار دارند.
فاصله خوابگاه برادران تا دانشکده: خیلی خوب: کمتر از ۵ دقیقه پیاده روی
فاصله خوابگاه برادران تا سلف و مسجد: خیلی خوب: کمتر از ۵ دقیقه پیاده روی
فاصله خوابگاه خواهران تا دانشکده: خوب: کمتر از ۷ دقیقه پیاده روی
فاصله خوابگاه خواهران تا سلف و مسجد: خیلی خوب: کمتر از ۳ دقیقه پیاده روی
البته به برادران توصیه میکنم اگه میتونن خوابگاه الغدیر نرن چون خیلی تا دانشکده دوره و باید با سرویس داخلی رفت و آمد کنن. البته اونم چندان بد نیست
دوم: از نظر امکانات باید بگم خوابگاههای صنعتی بد نیستند. متوسط نه خیلی خیلی خوب و نه بد. بعضی اتاقها یخچال ندارن شاید لازم بشه بصورت ترمی یه هزینه ای برای یخچال بدید.
در مورد جو کلی دانشگاه
دانشگاه از نظر امکانات ورزشی و تفریحی کم نداره. علی الخصوص تازگیا برای دخترا یه مجموعه تفریحی خوب کنار خوابگاه خواهران احداث کردن. فضای دانشگاه اولش شاید یه ذره براتون سنگین بیاد اما کم کم عادت میکنید! باید بگم که بنظر میرسه فعالیتهای غیردرسی تو صنعتی نسبت به همه جای کشور در حداقل ممکنه اما روابط بین دانشجوها بنظرم گرم و خیلی خیلی سالمه. اینکه شما توی محیط دانشگاه شاداب و باطراوت باشید فقط به خودتون بستگی داره.
در مورد اساتید گروه کامپیوتر
از نظر اخلاق و سکنات بسیار خوب و انسانی برخورد میکنند (حداقل من اینطور حس میکنم). برای درسشون واقعاً انرژی میذارن. برای دانشجو احترام قائلن. از نظر سواد خوب هستن.
در مورد خودم!
گرایش بنده ریاضی کاربردی هست (نزدیک به علوم کامپیوتر) اما با جو دانشکده کامپیوتر آشنا هستم اگه موردی بود در خدمتم.