اول پاسخ خانم بیتا:
طول دوره را نمیدونم. خصوصا" اینکه بعضی سازمانها دوره را خودشان برگزار میکنند.بعضی جاها هم واحدی حساب میکنن. بعضی هم گواهینامه موسسات آزاد را قبول دارن. این مورد آخر را با مراجعه به آگهی روزنامهها میتونید بپرسید.
دوم پاسخ خانم آفاق:
این بدآموزی داره و من واسه همین نگفتم. برای اینکه بدونید منظورم چیه توضیح میدم.
فرض کنید یه سازمان پولدار آگهی میده و یه کارمند میخواد. مثلا" پتروپارس یه منشی مسلط به کامپیوتر با آشنایی کامل به زبان میخواد. یه خانم محترم مهندس کامپیوتر که یکی دو تا سابقه منشیگری جور کرده و یه پارتی کوچکی هم داره میره فرم استخدام پر میکنه اصلا" هم نمیگه مهندسه. استخدام میشه و دوران آزمایشی رو هم میگذرونه.تا اینجا شرایطش از یه مهندس استخدام شده در یک شرکت عادی خیلی بهتره . صبوری در این حالت جواب میده .
بعد از دو سه سال میره کارگزینی ومیگه من مهندسی کامپیوتر هم دارم. بقیه اش هم دیگه معلومه. گاهی هم بعد از دو سه سال از طریق آشنایی با مجموعه یه پست سازمانی واسه خودش جور میکنه.
حالا اگه از اول میگفت مهندسم استخدام نمیشد چون ردیف سازمانی واسه مهندس وجود نداشت.
من اصلا" قصد نداشتم تقلب یاد بدم ولی ....
حالا هم زود بخونید تا پاکش کنم.
یه خاطره جالب در اینمورد هم بگم جالبه.
پس از دوران آموزشی سربازی وقتی قرار بود تقسیم بشیم و هرکی رو یه جایی بندازن،یک جا برای یه مهندس عمران در تهران وجود داشت. یه دوستی داشتم فوق لیسانس عمران داشت. در یگان ما لیسانس عمران متقاضی تهران نبود ولی این بیچاره رو قبول نمیکردن میگفتند لیسانس عمران میخواهیم نه فوق لیسانس!!!
شاید باور کردنی نباشد ولی غیرممکن، وجود دارد.