۰
subtitle
ارسال: #۱

تجزیه کسرها
بچهها کسی میتونه راجع به تجزیه کسرها( توی توابع مولد) یه توضیح کامل بده؟
مثل ص ۱۰۱ پوران
مثل ص ۱۰۱ پوران
۰
ارسال: #۲

RE: تجزیه کسرها
(۰۱ آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ)amin_tak نوشته شده توسط: بچهها کسی میتونه راجع به تجزیه کسرها( توی توابع مولد) یه توضیح کامل بده؟صفحه ۱۰۱ کدوم مثالش؟ ۲۴، ۲۵،۲۶ کدومش؟
مثل ص ۱۰۱ پوران
اگه منظورت مثال ۲۴ ه بگو تا بهت بگم
[tex]g(x)=\frac{1-9x}{(1-8x)(1-10x)}=\frac{A}{1-8x}-\frac{B}{1-10x}= \frac{(A-10Ax)-(B-8Bx)}{(1-8x)(1-10x)}=[/tex]
..
.
[tex]\frac{(A-B) (-10A 8B)x}{(1-8x)(1-10x)}\Rightarrow \left\{\begin{matrix} A-B=1 \\ -10A 8B=-9 \end{matrix}\right. \Rightarrow A=\frac{1}{2},B=-\frac{1}{2}[/tex]
پس داریم:
[tex]g(x)=\frac{1-9x}{(1-8x)(1-10x)}=\frac{\frac{1}{2}}{1-8x}-\frac{-\frac{1}{2}}{1-10x}=\frac{1}{2}(\frac{1}{1-8x} \frac{1}{1-10x})[/tex]
این مطلب فقط مربوط به مثال ۲۴ بود که توش تجزیه کسرها داشت. تجزیه کسرها حالت های مختلفی مثل ریشه تکراری و ... داره که تو ریاضیات عمومی کامل توضیح داده شده. برای توابع مولد یه چیزایی شبیه این میدن. اگه تو بقیه مثال ۲۴ هم مشکل داری یا کلا اشکالت تو این مثال نیست بگو تا اگه شد راهنماییت کنم.
ارسال: #۳

(۰۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۱۱ ب.ظ)grayman نوشته شده توسط:(01 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ)amin_tak نوشته شده توسط: بچهها کسی میتونه راجع به تجزیه کسرها( توی توابع مولد) یه توضیح کامل بده؟صفحه ۱۰۱ کدوم مثالش؟ ۲۴، ۲۵،۲۶ کدومش؟
مثل ص ۱۰۱ پوران
اگه منظورت مثال ۲۴ ه بگو تا بهت بگم
[tex]g(x)=\frac{1-9x}{(1-8x)(1-10x)}=\frac{A}{1-8x}-\frac{B}{1-10x}= \frac{(A-10Ax)-(B-8Bx)}{(1-8x)(1-10x)}=[/tex].
.
.
[tex]\frac{(A-B) (-10A 8B)x}{(1-8x)(1-10x)}\Rightarrow \left\{\begin{matrix} A-B=1 \\ -10A 8B=-9 \end{matrix}\right. \Rightarrow A=\frac{1}{2},B=-\frac{1}{2}[/tex]
پس داریم:
[tex]g(x)=\frac{1-9x}{(1-8x)(1-10x)}=\frac{\frac{1}{2}}{1-8x}-\frac{-\frac{1}{2}}{1-10x}=\frac{1}{2}(\frac{1}{1-8x} \frac{1}{1-10x})[/tex]
این مطلب فقط مربوط به مثال ۲۴ بود که توش تجزیه کسرها داشت. تجزیه کسرها حالت های مختلفی مثل ریشه تکراری و ... داره که تو ریاضیات عمومی کامل توضیح داده شده. برای توابع مولد یه چیزایی شبیه این میدن. اگه تو بقیه مثال ۲۴ هم مشکل داری یا کلا اشکالت تو این مثال نیست بگو تا اگه شد راهنماییت کنم.
نه دست طلا مشکلم دقیقا همون جا بود
یه سوال دیکه دارم از بسط که یه تاپیک جدا واسش می زنم
۰
ارسال: #۴

ارسال: #۵

سلام
ممنونم از این که وقت گذاشتید
یه سایت پیدا کردم به صورت آنلاین کسرها را با راه حل تجزیه میکنه
جواب این شد:
راه حل:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنونم از این که وقت گذاشتید
یه سایت پیدا کردم به صورت آنلاین کسرها را با راه حل تجزیه میکنه
جواب این شد:
راه حل:
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close