(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ)kmc_337 نوشته شده توسط: یاسر جان عزیز من.
زَیْتُهَا به معنی روغن زیتون نیست دوست خوب من.
زَیْتُهَا = زَیْتُ + هَا
زَیْت = در عربی به معنی روغن است.
ها = در عربی به معنی مال او و مالکیت شخص غایب را می رساند.
پس زَیْتُهَا یعنی روغن او یا روغنش.
اینجا اشاره به معانی تحتو لفظی باید بشه. نه به معانی تحت جمله. شما تایید کردی ۷ بار کلمه زیتون تکرار شده در صورتی که ۶ بارش درسته ولی هفتمی اصلا قابل قبول نیست.
ببین دوست من نمی دونم عربیت چقدر قوی اما عزیز من شما اولا راه میری هی منفی میدی این کارت مناسب نیست حتی اگه من از manix عذرخواهی کردم منفی دادی بعید میدونم کسی دیگه این موضوع رو پیگیری کنه اما جواب شما...
همونطور دوستمون آقای manix گفت و کاملا هم منطقی و زیبا بیان کرد من این مطلب رو که بسیار گسترده در اینترنت پخش شده بود قرار دادم اما شما گفتی که من تایید کردم ۷ تا !!!! من کجا تایید کردم عزیز من اون آقای مصری اینو گفته ....
اما اشتباه شما در ضعف در عربی شماست ببین از هر کسی که عربی مسلطه برو بپرس ببین نقش ضمیر چیه ؟ضمیر رو بجای اون اسم (زیتون) میارن این از زیباییهای زبان عربیه همون "ها" شما گفتی برو از استادشم بپرس من حافظ قران بودم این موارد رو بلدم این خودش جانشین لغت زیتون هست و من حالا تایید میکنم ۷ تا .
حالا شما اگه نقد قوی داشتی بزار دوست من .این مطلب در سایتهای معتبر قرانی اومده(حالا خیلیا قبول ندارن این سایت ها رو ) سایت ها رو ذکر کردم دوست عزیز .حتما این عدد ۷ مورد تایید نبود که این سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این موضوع رو قرار نمی داد .
ببین حالا دوستان نقدشون در این زمینه بود که امثال این اتفاقات رو نباید به راحتی باور کرد و گرنه اعداد رو من بازم میگم ۷ تا
بازم خواهش دارم به هر پست منفی الکی داده نشه آخه من از manix عذر خواستم بازم منفی گرفتم حالا میدونم شما گوش نمیدید امروز ۶ منفی گرفتم پستها رو زیر رو کردم چیزی نبود تا رسیم اینجا دیدم دوستان شرمندمون کردن تنها کسی هم که این موضوع رو داره پیگیری میکنه(که ما مخلصشم هستیم) شمایید