خب فقط در مورد سوالات میگم چون نخونده بودم که بگم چطور زدم
۴۵ تا سوال بود. حدود ۲۰ تا منطقی و ۲۵ تا معماری پیشرفته و vlsi پیشرفته که فکر کنم ۱۵ تاش معماری بود .
سوالات منطقیش اسون بود حتی از کنکور ارشدم ساده تر. البته خوب بعضیاش نیاز داشت یه کم مطالعه داشته باشیم و یادم نمی اومدند برخی هاش این قدر اسون بود که ادم می موند این چه سوالایی که دادند
سوالات معماری پیشرفتش در زمینه میزان تسریع تو پایپلاین و چند پردازنده ها و پردازنده های برداری بود چند تا سوال هم از جدول رزرواسیون داده بودند و البته حدود ۳ تا از شبکه های میان ارتباطی یعنی شبکه فوق مکعبی و فوق توریف قطر و درجه گره و ... البته من نفهمیدم چه ربطی به معماری پیشرفته داشتند !!!!!
اخه ما دو تو تا درس داریم شبکه های میان ارتباطی و پردازش مبتنی بر شبکه که اینا رو توش میگن خیلی این سوالاتش ساده بود ولی خو ب لازم بود قبلش خونده باشیم.
سوالات vlsi پیشرفته که تقریبا نصفش الکترونیک دیجیتال بود اخه تو vlsi که jfetها رو نداریم من که یادم نبود. یه سوال از logical effort داده بودند که استادمون هم گفت حتما ازش سوال میدند ولی نمی دونم چرا باز هم تنبلی کردم و نخوندمش. و چون این درسم نگذرونده بودم دیگه هیچی ازش نزدم و البته نمی تونم نظری در مورد اسونی یا سختیش بدم.
ان شالله که بقیه دوستان خوب داده باشند.