(۱۶ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من در مقام و موقعیت توصیه نیستم ولی دوستان خوبم قبلا" هم بارها این مشکلات وجود داشته :
یه تفاوت به نظر من : یکی از تفاوتهای ما با جوامع پیشرفته اینه که در اون جوامع مشکلات در هر حوزه ای به متخصصش ارجاع میشه. هم از لحاظ طرح ،هم بررسی، هم رفع مشکل. در جامعه ما اینطور نیست. چند سال پیش رئیس بانک مرکزی ما مهندس عمران بود. البته خودش استعفاء داد .یا ..... مثلا" طرح شاخصهای اقتصادی یا مشکلات اجتماعی در این سایت که شاید حتی یک متخصص عضو در این حوزه ها هم نداره باشه فایده ای نداره. اگه فقط اطلاع رسانی است که خیلی از مشکلات را میدونیم و از طرفی اینجا سایت اطلاع رسانی عمومی نیست. الآن حتی سایتهای اطلاع رسانی نیز کارشناس اقتصادی ،مذهبی، جامعه شناسی و حقوقی و... دارن. مضراتش هم اینه که گاهی تحلیل این مسائل و انتسابش به افراد مشکلاتی ایجاد خواهد کرد.
به نظر من بیایید تفاوتها را در حوزه کاری خودتون مطرح کنید. مثلا" یک دانشجو حالا در هر مقطع در امریکا یا چین یا استرالیا یا ... مثلا" چه فرقهایی از نظر زندگی ، یا درس خوندن یا دسترسی به منابع یا تحقیق یا شرکت در کنفرانسهای علمی یا رفتن به مقطع بالاتر با یک دانشجو در همان مقطع در ایران داره.یا از لحاظ پیدا کردن کار و آموزشهای کاربردی در شرکتها، پروژه ها و تزها و کارهایی که دانشگاهها برای شرکتها انجام میدن و..... .
از طرفی این چیزی است که قسمتیش به دست شماست و میتونید این تفاوتها را در موارد موثر در کاهش سطح علمی بچه ها کم کنید. اگه هم کسی خواست بره اونجا درس بخونه یا کار کنه میتونه متوجه بشه تا حدودی چه خبره.
حق با شماست ولی در مورد پست اخرم من هدفم از گفتن یک خبر بیان چند سول بود ..........
که هرکی دوست داشت میتونست نظرشو بده