(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)someone نوشته شده توسط: خواهش میکنم و توضیحات کامل تر اینکه:
در مورد گرایش سیستم های اطلاعاتی اشتباه بسیار بزرگی میکنید.این گرایش جز گرایش های خوبه آی تی هستش درسته که خواجه نصیر در حد تجارت الکترونیک اینو درس میدن.ولی اگه برای دکترا بخوایید اقدام کنید در کشور های خارجی مثل استرالیا جزو زیر مجموعه مهندسی آی تی و کامپیوتره.در حالیکه تجارت الکترونیک زیر مجموعه بیزنس و مدیریته( البته نه همه جا).این گرایش چون به نسبت تجارت تو ایران جدید اومده دیرتر پر میشه چون تجارت جا افتاده تره.ما که پارسال اطلاعات نداشتیم انتخاب رشته کردیم رفت.ولی شما دقت کنین.به نظرم با بچه های این گرایشها صحبت کنید و چارت درسی شون رو هم نگاه کنید.تو اینترنت هم سرچ کنید.بعدش هم حتما روزانه های دانشگاه های معتبر تهران رو بالاتر از اصفهان بزنید.بعدا پشیمون میشیدا.چون اسم و رسم دانشگاه تو مدرک فوق لیسانس خیلی مهمه برای استخدام تو دانشگاه یا جاهای دیگه...
بازم ممنون.
دانشگاههای تهران رو واسه این زیر اصفهان زدم که شانس قبولیم کم نشه. آخرش ما نفهمیدیم چطوریه؟ یعنی اگه یه نفر با رتبه حدود من بیاد اصفهان رو اول بزنه بعد من اصفهان رو دوم بزنم امتیاز واسه اون حساب میشه ؟ یا اینکه نه، از اول لیستی که انتخاب میکنم هرجا که توی ظرفیت جا بشم قبول میشم ؟
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: بیرجند افسرده میشی. بقیه رو خوب زدی. شاهد مگه همه میتونن برن. شما این ویژگی رو دارید. آدم آی تی کرمان رو زود تر از بهشتی بزنه؟ بهشتی اصلا از نظر من اوله. این تغییرات رو اعمال کنی بهتره.
شاهد توی شرایط چیز خاصی ننوشته بود من که نگاه کردم. فکر نمی کنم حتما باید خانواده شاهد باشیم :-؟
خب شهید بهشتی که قبول نمیشم. احتمالش خیلی کمه. بازم برمیگرده به همین موضوع که من اصلا نمی دونم روش قبولی چطوریه :دی