(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ ب.ظ)ramin66 نوشته شده توسط: (08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: (08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: این سیستم عامل و پایگاه حسابی منو بهم ریختن.
زبان ۶۲/۲۲
مشترک: ۵۶/۶۶
پایگاه داده : ۰
سیستم عامل: ۱۶/۶۶ -
هوش: ۱۶/۶۶
مدیریت: ۳۳/۳۳
آخه مگه ممکنه؟؟؟
با این درصد ها اگه پایگاه رو بهتر میزدی حتما رتبت زیره ۲۰ میشد....البته سیستم رو جای منفی مثبت میزدی....پایگاه که خیلی آسون بود!!!! من همش میزنم تو سر خودم که چرا ۱۰۰ نزدم
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ق.ظ)hosna66 نوشته شده توسط: زبان ۲۰
مشترک ۵۴
مدیریت ۱۶
پایگاه ۲۲
هوش ۷۷
سیستم عامل ۲۷
من که شانستون رو واسه رتبه زیر۵۰ خیلی بالا می بینم...تبریک میگم بتون...خسته نباشید
بچه ها میشه منابع و نوع درس خوندتونو به من بگین( به خدا ثواب میکنین) حداقل سال دیگه مثل امسال گند نزنم اولش که درصدام بد شد ناراحت شدم ولی سال بعد محکم از اول تابستون شروع میکنم فقط لطف کنین منابعتون رو بگین لطفا گسسته هم از خیلی ضعیفم آرقا یا خانم مورتن زبانتونو از روی چی خوندی و من از روی چی بخونم مشترکا رو چطور تروخدا بگین حداقل از دپرسی در بیام ۱ امیدی داشته باشم
انقد ناراحت نباشین! گذشته ها گذشته! از الان واسه سال آینده برنامه ریزی کنید! من شخصا از ۱۰ مهر شروع کردم! ساختمان داده و طراحی و نرم افزار رو از کتابای پوران خوندم! پایگاه مقسمی رو خوندم(به نظرم کامل نیست چون من اصلا خوب نزدم) هوش راسل...
گسسته هم پوران خوندم ولی فقط یه سوال درست و یه غلط جواب دادم...
از ته دلم براتون آرزوی موفقیت میکنم...