۰
subtitle
ارسال: #۱

طراحی نرمافزار مطمئن
سلام . بچهها من این ترم درس طراحی نرم افزار مطمئن دارم، استاد گفته یه ابزار واسه reliability انتخاب کنیم و روش مطالعه کنیم یه مثال ساده باهاش پیاده سازی کنیم . کسی میتونه کمکم کنه ؟ چه ابزارهایی هست ؟ بهترینش کدومه که راحتم بشه یادش گرفت؟
۰
ارسال: #۲

RE: طراحی نرمافزار مطمئن
(۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ ب.ظ)dehghani نوشته شده توسط: سلام . بچهها من این ترم درس طراحی نرم افزار مطمئن دارم، استاد گفته یه ابزار واسه reliability انتخاب کنیم و روش مطالعه کنیم یه مثال ساده باهاش پیاده سازی کنیم . کسی میتونه کمکم کنه ؟ چه ابزارهایی هست ؟ بهترینش کدومه که راحتم بشه یادش گرفت؟
Mobius و PEPA از جمله ابزارهای بسیار مناسب تو این زمینه هست ..
۰
ارسال: #۳

(۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ ب.ظ)dehghani نوشته شده توسط: سلام . بچهها من این ترم درس طراحی نرم افزار مطمئن دارم، استاد گفته یه ابزار واسه reliability انتخاب کنیم و روش مطالعه کنیم یه مثال ساده باهاش پیاده سازی کنیم . کسی میتونه کمکم کنه ؟ چه ابزارهایی هست ؟ بهترینش کدومه که راحتم بشه یادش گرفت؟weibull++ هم ابزار خوبی هست.
۰
۰
۰
ارسال: #۶

سلام یه پروژه خوب واسه طراحی مطمئن میخوام و بسیار فورس ماژوره واسه همین زمان ترجمه ندارم اگر دوستان لطف کنن یه پروژه فارسی بهم معرفی کنن بسیار سپاسگزار میشم... بازم ممنونم
۰
ارسال: #۷

سلام دوستان
ماهم احتمالا یه درس داریم
به نام طراحی نرم افزارهای امن
این همون مطمئن هستش؟ یا فرق داره
ماهم احتمالا یه درس داریم
به نام طراحی نرم افزارهای امن
این همون مطمئن هستش؟ یا فرق داره
ارسال: #۸

ارسال: #۹

۰
۰
۰
ارسال: #۱۲

طراحی نرمافزار مطمئن
سلام sadata چیزی از mobuis گیر آوردی؟اگه داری راهنماییم کن اصن این ابزار چیکار می کنه یکی دارم معلوم نیست چی هست بچه ها یکی کمک کنه.
۰
ارسال: #۱۳

طراحی نرمافزار مطمئن
کسی مطلب فارسی از یکی از این نرم افزارا نداره .لطفا کمک کنین یا لااقل بگین کدومش کمتر وقت میگیره یادگیریش.
اگه جزوه فارسی از خود درسشم دارین لطفا بگذارین جدا کمک میخوام....
اگه جزوه فارسی از خود درسشم دارین لطفا بگذارین جدا کمک میخوام....
۰
ارسال: #۱۴

طراحی نرمافزار مطمئن
سلام دوستان..
لطفا اگه کسی آموزش فارسی از نرم افزار های weibull++ یا Mobius یا PEPA داره ، بزاره
ممنون میشم
لطفا اگه کسی آموزش فارسی از نرم افزار های weibull++ یا Mobius یا PEPA داره ، بزاره
ممنون میشم
ارسال: #۱۵

طراحی نرمافزار مطمئن
salam kasi ye tools vase in dars + matlabe farsish nadare??
انرژی مثبت، در تاریخ ۰۶ آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
ضمن خوش امدگویی خدمت شما دوست عزیز
زبان مانشت فارسی هست و فینگلیش نوشتن رد سایت ممنوعه. لطف کنید فارسی بنویسید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close