طراحی نرمافزار مطمئن - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
طراحی نرمافزار مطمئن - dehghani - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ ب.ظ
سلام . بچهها من این ترم درس طراحی نرم افزار مطمئن دارم، استاد گفته یه ابزار واسه reliability انتخاب کنیم و روش مطالعه کنیم یه مثال ساده باهاش پیاده سازی کنیم . کسی میتونه کمکم کنه ؟ چه ابزارهایی هست ؟ بهترینش کدومه که راحتم بشه یادش گرفت؟ |
RE: طراحی نرمافزار مطمئن - mohammad_1366 - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ ب.ظ)dehghani نوشته شده توسط: سلام . بچهها من این ترم درس طراحی نرم افزار مطمئن دارم، استاد گفته یه ابزار واسه reliability انتخاب کنیم و روش مطالعه کنیم یه مثال ساده باهاش پیاده سازی کنیم . کسی میتونه کمکم کنه ؟ چه ابزارهایی هست ؟ بهترینش کدومه که راحتم بشه یادش گرفت؟ Mobius و PEPA از جمله ابزارهای بسیار مناسب تو این زمینه هست .. |
RE: طراحی نرمافزار مطمئن - sepid - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ ب.ظ)dehghani نوشته شده توسط: سلام . بچهها من این ترم درس طراحی نرم افزار مطمئن دارم، استاد گفته یه ابزار واسه reliability انتخاب کنیم و روش مطالعه کنیم یه مثال ساده باهاش پیاده سازی کنیم . کسی میتونه کمکم کنه ؟ چه ابزارهایی هست ؟ بهترینش کدومه که راحتم بشه یادش گرفت؟weibull++ هم ابزار خوبی هست. |
طراحی نرمافزار مطمئن - dehghani - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۸ ب.ظ
دوستان از راهنماییتون ممنون . |
طراحی نرمافزار مطمئن - sadata - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ ب.ظ
سلام کسی از ابزار Mobius مطلب فارسی دارد با تشکر |
RE: طراحی نرمافزار مطمئن - mer3deh - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ
سلام یه پروژه خوب واسه طراحی مطمئن میخوام و بسیار فورس ماژوره واسه همین زمان ترجمه ندارم اگر دوستان لطف کنن یه پروژه فارسی بهم معرفی کنن بسیار سپاسگزار میشم... بازم ممنونم |
RE: طراحی نرمافزار مطمئن - Dark Knight - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ
سلام دوستان ماهم احتمالا یه درس داریم به نام طراحی نرم افزارهای امن این همون مطمئن هستش؟ یا فرق داره |
RE: طراحی نرمافزار مطمئن - mer3deh - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ)Dark Knight نوشته شده توسط: سلام دوستان بله اگر کارشناسی ارشد نرم افزار هستید، بله همون مطمئنه..... |
RE: طراحی نرمافزار مطمئن - Dark Knight - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ)mer3deh نوشته شده توسط: بله اگر کارشناسی ارشد نرم افزار هستید، بله همون مطمئنه..... این درس تو چه زمینه ای هستش؟ در واقع چه چیزی تدریس میشه جزوه ای چیزی ازش پیدا میشه؟ |
RE: طراحی نرمافزار مطمئن - mer3deh - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ب.ظ)Dark Knight نوشته شده توسط:(28 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ)mer3deh نوشته شده توسط: بله اگر کارشناسی ارشد نرم افزار هستید، بله همون مطمئنه..... این درس درواقع تشریح میکنه که چطور سیستم هایی بسازیم که قابلیت اطمینان بیشتری داشته باشند و برای جلوگیری از خطا و یا در صورت بروز خطا چطور باید برخورد کنیم که یک سری راهکارهایی تدریس میشه... البته به ما که بیشتر سخت افزارهای مطمئن تدریس کردن تا نرم افزار بله جزوه هم داره...استاد من دکتر خادم زاده بود که میتونید جزواتشون رو از دانشگاه علم و صنعت یا دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب تهیه بفرمایید... البته این جزوه که خدمتتون عرض کردم برگرفته از یک جزوه انگلیسیه که متأسفانه الان خاطرم نیست... |
طراحی نرمافزار مطمئن - saedeh1 - 16 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ
سلام دوستان کسی از ابزار pepa مطلب فارسی دارد. با تشکر |
RE: طراحی نرمافزار مطمئن - Dark Knight - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ق.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)mer3deh نوشته شده توسط: بله جزوه هم داره...استاد من دکتر خادم زاده بود که میتونید جزواتشون رو از دانشگاه علم و صنعت یا دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب تهیه بفرمایید... البته این جزوه که خدمتتون عرض کردم برگرفته از یک جزوه انگلیسیه که متأسفانه الان خاطرم نیست... مرسی پی دی افی چیزی ازش پیدا نمیشه؟ اخه من دسترسی ندارم به اونجا |
طراحی نرمافزار مطمئن - saedeh1 - 26 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ق.ظ
ممنونم بابت راهنماییتون. |
RE: طراحی نرمافزار مطمئن - aminrahmani_777 - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ)Dark Knight نوشته شده توسط: سلام دوستان are azizam hamune hardo ye hadafo donbal mikonan |
طراحی نرمافزار مطمئن - h_silver - 19 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ
سلام sadata چیزی از mobuis گیر آوردی؟اگه داری راهنماییم کن اصن این ابزار چیکار می کنه یکی دارم معلوم نیست چی هست بچه ها یکی کمک کنه. |