۰
subtitle
ارسال: #۱

تست ۳۳ طراحی الگوریتم مهندسی نرم افزار ۹۰
سلام
بببخشید میشه دلیل اینکه زمان اجرای الگوریتم زیر logn هست، توضیح بدید
n آرایهی مرتب A1 و A2 با مجموع تعداد n عنصر داده شده اند، فرض کنید عناصر مجزا هستند، میخواهیم k امین کوچکترین عنصر A1UA2 را بدست آوریم این کار در چه زمانی انجام میشود.
بببخشید میشه دلیل اینکه زمان اجرای الگوریتم زیر logn هست، توضیح بدید
n آرایهی مرتب A1 و A2 با مجموع تعداد n عنصر داده شده اند، فرض کنید عناصر مجزا هستند، میخواهیم k امین کوچکترین عنصر A1UA2 را بدست آوریم این کار در چه زمانی انجام میشود.
۰
۰
ارسال: #۳

سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰
الگوریتم های مقایسه ای حداقل مرتبه شون از مرتبه nlogn هستش و این سوالی که نوشتید فقط از طریق radix میتونه مرتبه n شه
۰
ارسال: #۴

سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰
تو کتابی که من دارم (مقسمی) و همچنین کلید سنجش جوابش رو نوشته logn !!! یعنی غلط نوشته؟؟ یا چون دو آرایه مرتب هست شده logn !!!
۰
ارسال: #۵

سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰
ببخشید من سوال رو بد خوندم
فکر کردم نوشتید مقایسه
همون درسته
یعنی گزینه صحیح logn هستش
فکر کردم نوشتید مقایسه
همون درسته
یعنی گزینه صحیح logn هستش
۰
ارسال: #۶

سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰
میشه یه کم توضیح بدید که چرا جواب logn میشه؟
و یه سوال دیگه، آیا جمله زیر صحیح است، چرا؟ دلیلش رو نمیدونم !!
مسیله یافتن کوتاهترین مسیرها از یک راس به بقیه راسها را در یک گراف وزن دار، بدون جهت و همبند با مجموعه یالهای E را میتوان در O(E و نه در O(E+V یافت
من الگوریتمی نمیشناسم که برای گراف بدون جهت باشه ،!! دایکسترا و دگ و بلمن فورد هر سه برای جهت دار هست !
و یه سوال دیگه، آیا جمله زیر صحیح است، چرا؟ دلیلش رو نمیدونم !!
مسیله یافتن کوتاهترین مسیرها از یک راس به بقیه راسها را در یک گراف وزن دار، بدون جهت و همبند با مجموعه یالهای E را میتوان در O(E و نه در O(E+V یافت
من الگوریتمی نمیشناسم که برای گراف بدون جهت باشه ،!! دایکسترا و دگ و بلمن فورد هر سه برای جهت دار هست !
۰
ارسال: #۷

سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰
خیلی ممنون ... بله خیلی شبیه اون هست ... فکر نمیکنم بین میانه و k امین عنصر پیدا کردن تفاوتی باشه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close