تست ۳۳ طراحی الگوریتم مهندسی نرم افزار ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
تست ۳۳ طراحی الگوریتم مهندسی نرم افزار ۹۰ - Anahita.R - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ب.ظ
سلام بببخشید میشه دلیل اینکه زمان اجرای الگوریتم زیر logn هست، توضیح بدید n آرایهی مرتب A1 و A2 با مجموع تعداد n عنصر داده شده اند، فرض کنید عناصر مجزا هستند، میخواهیم k امین کوچکترین عنصر A1UA2 را بدست آوریم این کار در چه زمانی انجام میشود. |
سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰ - پشتکار - ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۸ ب.ظ
الگوریتم های مقایسه ای حداقل مرتبه شون از مرتبه nlogn هستش و این سوالی که نوشتید فقط از طریق radix میتونه مرتبه n شه |
سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰ - Anahita.R - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ب.ظ
تو کتابی که من دارم (مقسمی) و همچنین کلید سنجش جوابش رو نوشته logn !!! یعنی غلط نوشته؟؟ یا چون دو آرایه مرتب هست شده logn !!! |
سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰ - پشتکار - ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ
ببخشید من سوال رو بد خوندم فکر کردم نوشتید مقایسه همون درسته یعنی گزینه صحیح logn هستش |
سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰ - Anahita.R - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ
میشه یه کم توضیح بدید که چرا جواب logn میشه؟ و یه سوال دیگه، آیا جمله زیر صحیح است، چرا؟ دلیلش رو نمیدونم !! مسیله یافتن کوتاهترین مسیرها از یک راس به بقیه راسها را در یک گراف وزن دار، بدون جهت و همبند با مجموعه یالهای E را میتوان در O(E و نه در O(E+V یافت من الگوریتمی نمیشناسم که برای گراف بدون جهت باشه ،!! دایکسترا و دگ و بلمن فورد هر سه برای جهت دار هست ! |
RE: سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰ - Masoud05 - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ب.ظ
اینو ببینید جواب هر دو یکیه فقط صورت سوال کمی فرق داره( هر دو یه یه مطلبه ): مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوال ۳۳ نرم افزار ۹۰ - Anahita.R - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ب.ظ
خیلی ممنون ... بله خیلی شبیه اون هست ... فکر نمیکنم بین میانه و k امین عنصر پیدا کردن تفاوتی باشه. |