۰
subtitle
ارسال: #۱

نظر شما در مورد درس مهندسی نرم افزار
نظره شما در مورد مهندسیه نرم افزار چیست در کل چطور درسی می بینید و
سطح پاسخگویی به این درس در کنکور چطوره؟(میگن خیلی منفی میخورن)
چطور باید خوند؟
منبعش چی؟
چطور باید خوند؟
منبعش چی؟
۰
ارسال: #۲

RE: نظره شما در مورد درس مهندسی نرم افزار
(۰۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۹ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: نظره شما در مورد مهندسیه نرم افزار چیست در کل چطور درسی می بینید وباید بخونی به امید ثواب!
چطور باید خوند؟
منبعش چی؟
اگه کسی توپ توپم خونده باشه تضمینی نیست که همه رو جواب بده .
یه مشکلی بچهها دارن که فکر میکنن نرم افزار حفظیه .برای همینم الکی میخونن که خونده باشن !
ولی اگه دقیق خونده نشه فایده نداره اصلا .اگرم دقیق خونده بشه خیلی تضمینی نیست که ۱۰۰ بزنیدش .در کل در کنار درسا اگه دقیق حتی کم هم خونده بشه خوبه .ولی نه دیگه الان!۲۴ فصله .نمیشه هم پیش بینی کرد که از چه فصلی میاد.
این بود نظر من در مورد این درس
ارسال: #۳

(۰۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۶ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط: باید بخونی به امید ثواب!پس بنظره شما درسیه که روش حساب نمیشه کرد!
اگه کسی توپ توپم خونده باشه تضمینی نیست که همه رو جواب بده .
یه مشکلی بچهها دارن که فکر میکنن نرم افزار حفظیه .برای همینم الکی میخونن که خونده باشن !
ولی اگه دقیق خونده نشه فایده نداره اصلا .اگرم دقیق خونده بشه خیلی تضمینی نیست که ۱۰۰ بزنیدش .در کل در کنار درسا اگه دقیق حتی کم هم خونده بشه خوبه .ولی نه دیگه الان!۲۴ فصله .نمیشه هم پیش بینی کرد که از چه فصلی میاد.
این بود نظر من در مورد این درس
۰
ارسال: #۴

نظره شما در مورد درس مهندسی نرم افزار
دوست دارم اتفاقا حفظی هم نمیخونم ولی تستاش خدایی روش حسابی نیست؟؟؟؟شاید تو فکر کنی جواب تو درسته در صورتیکه نیست.
۰
ارسال: #۵

نظره شما در مورد درس مهندسی نرم افزار
کمک فوری ... لطفاً نظر بدید ....
این درس چرا اینجوری ؟ هر چی هم با دقت بخونی بازم نمی تونی تست بزنی !!!!! من کتاب پوران مال تیموری با دقت دارم میخونم ولی اصلاً نمی تونم تست بزنم . مشکل از منبع انتخابی منه ؟ یا اینکه کلاً این درس این مدلی ؟ واقعاً نمی دونم چه جوری باید تست هاشو بزنم ... لطفاً کمک ام کنید ....
این درس چرا اینجوری ؟ هر چی هم با دقت بخونی بازم نمی تونی تست بزنی !!!!! من کتاب پوران مال تیموری با دقت دارم میخونم ولی اصلاً نمی تونم تست بزنم . مشکل از منبع انتخابی منه ؟ یا اینکه کلاً این درس این مدلی ؟ واقعاً نمی دونم چه جوری باید تست هاشو بزنم ... لطفاً کمک ام کنید ....
ارسال: #۶

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ)ra126 نوشته شده توسط: کمک فوری ... لطفاً نظر بدید ....
به نظر من اگر توی این درس کار عملی انجام داده باشید خیلی خوب درکش میکنین . در کل این درس رو باید فهمید و فکر میکنم نتیجه جالبی از حفظ کردنش (جز یکی دو تا تست بعضا تکراری)نشه بگیری در همین رابطه کتاب های دیباگران تهران با موضوع مهندسی نرم افزار شاید بتونه بهتون کمک کنه. موفق و سربلند باشید.
ارسال: #۷

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ)ra126 نوشته شده توسط: کمک فوری ... لطفاً نظر بدید ....
چون این درس مفهومی است نه حفظی
۰
۰
ارسال: #۹

نظر شما در مورد درس مهندسی نرم افزار
به نام خدا
اول از همه یه نگاه به پرسمن بندازین
دوم از همه یه کتاب کنکوری هم موازی باهاش برید جلو
سوم از همه از اینترنت کمک بگیرین
چهارم از همه یه پروژه نرم افزاری پیاده سازی کنین تا مهندسی نرم افزار رو درک کنیم
موفق باشید
اول از همه یه نگاه به پرسمن بندازین
دوم از همه یه کتاب کنکوری هم موازی باهاش برید جلو
سوم از همه از اینترنت کمک بگیرین
چهارم از همه یه پروژه نرم افزاری پیاده سازی کنین تا مهندسی نرم افزار رو درک کنیم
موفق باشید
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close