۰
subtitle
ارسال: #۱

تست سیستم عامل- ۷۵ ارشد ۹۰
توضیح تشریحی این سوال رو کی بلده؟؟؟؟خواهشا جواب بدید؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[/img]
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[/img]
۰
ارسال: #۲

سوال ۷۵ سیستم عامل ارشد ۹۰
هر کی به نوبه خودش جوابی میده واقعا تشکر
ولی منتظر جوابای فیلسوفای عزیز هستما بگید بی زحمت.
ممنون
ولی منتظر جوابای فیلسوفای عزیز هستما بگید بی زحمت.
ممنون
۰
ارسال: #۳

RE: سوال ۷۵ سیستم عامل ارشد ۹۰
آخه من نمیدونم طراح سوال چی فکر کرده،هر سوال ۱۵ دقیقه وقت داره !!!! حالا این که هیچی بدتر اینه که خودتو خفه میکنی حلش کنی بعدش ببینی تو گزینهها نیست
من هر چی زمان بازگشت رو حساب میکنم میشه ۱۴۲ که تو گزینهها نیست ولی فکر کنم به هر کدوم نزدیکتره اونو حساب میکنیم میشه گزینهی ۳
حلش سخت نیست فقط زمان بر و طولانیه
جوابش طولانی شده اگه شد ازش عکس میگیرم میذارم
من هر چی زمان بازگشت رو حساب میکنم میشه ۱۴۲ که تو گزینهها نیست ولی فکر کنم به هر کدوم نزدیکتره اونو حساب میکنیم میشه گزینهی ۳
ارسال: #۴

(۱۴ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: آخه من نمیدونم طراح سوال چی فکر کرده،هر سوال ۱۵ دقیقه وقت داره !!!! حالا این که هیچی بدتر اینه که خودتو خفه میکنی حلش کنی بعدش ببینی تو گزینهها نیست
بیزحمت زودتر چون لازمش دارم .ممنون
۰
ارسال: #۵

حل تست.البته هیچ گزینه ای صحیح نبوده
تصویر بهتری گرفتم
تصویر بهتری گرفتم
۰
ارسال: #۷

راستش من اسکنر ندارم ولی یکبار از بالا و یکبار هم از پایین صفحه براتون عکس میگیرم و میذارم که واضحتر بشه.
۰
ارسال: #۸

دکتر حقیقت به این طراحه بعد از طرح این سوال گفته بود اینقدر جوابشو طولانی کردی که خودتم نتونستی حلش کنی بعدش نوشته بود خیال کردی برای یه تست چقدر وقت دارن این بدبختا هااا
ارسال: #۹

(۱۷ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: دکتر حقیقت به این طراحه بعد از طرح این سوال گفته بود اینقدر جوابشو طولانی کردی که خودتم نتونستی حلش کنی بعدش نوشته بود خیال کردی برای یه تست چقدر وقت دارن این بدبختا هااا
من دیشب حدود نیم ساعت با این تست کلنجار رفتم و هر چیزی به ذهنم میرسید رو اعمال کردم اما دریغ از جواب ..اخرشم اونقدر خسته شدم که یه راست رفتم خوابیدم . گفتم امروز بیام یه بار دیگه باهاش کلنجا ربرم که دیدم جواب من توی پیوستی هست که خانم فاطمه زحمت اپلودش رو کشیدن .
نمیدونم چی باید گفت اخه چطوری حق ناس میکنن و عین خیالشون نیست که داوطلب بیچاره باید یک سال هزینه اشتباه طراح رو بپردازه .
دعا کنیم امسال کمتر از این اشتباهات پیش بیاد تا زحمت یکساله دوستان و عزیزانی که شب و روز تلاش کردن یک روزه فنا نشه .
۰
ارسال: #۱۱

۰
ارسال: #۱۲

سوال ۷۶سیستم عامل ارشد ۹۰
با سلام به دوستان عزیز
لطف کنید جواب سوال ۷۶ سیتم عامل رو هم بدید
سوال: در یک سیتم ۲ فرایند p1 ,p2 که jobهای فرایند p1 بصورت دوره ای هر ۵ ثانیه یکبار و...
سوال: در یک سیتم ۲ فرایند p1 ,p2 که jobهای فرایند p1 بصورت دوره ای هر ۵ ثانیه یکبار و...
ارسال: #۱۳

(۲۱ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)narmafzar24 نوشته شده توسط: با سلام به دوستان عزیز
جواب سوال رو براتون توی تصویر ضمیمه میگذارم.امیدوارم به دردتون بخوره.
اگه سوالی درموردش داشتید بپرسید.
۰
ارسال: #۱۴

۰
ارسال: #۱۵

(۱۴ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: آخه من نمیدونم طراح سوال چی فکر کرده،هر سوال ۱۵ دقیقه وقت داره !!!! حالا این که هیچی بدتر اینه که خودتو خفه میکنی حلش کنی بعدش ببینی تو گزینهها نیست
شما چقدر سیستم عامل خوندید؟ تستها رو هم کار کردید؟
(۱۷ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: دکتر حقیقت به این طراحه بعد از طرح این سوال گفته بود اینقدر جوابشو طولانی کردی که خودتم نتونستی حلش کنی بعدش نوشته بود خیال کردی برای یه تست چقدر وقت دارن این بدبختا هااا
حقیقت خیلی جلب گفته در مورد حل این تست و سخنی با طراح سوال
(۲۲ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(21 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)narmafzar24 نوشته شده توسط: با سلام سازمان سنجش گزینه ۳( ۱۴۱ و ۱۰۸) رو برای این سوال در جواب های کلیدی انتخاب کردهآخه ۲ تا کلید میاد. شما منظورتون کلید دومه؟من کتاب سنجش رو دارم ولی این تست رو حتی حل نکرده و نوشته حذف.
آره منم نگاه کردم حذف شده
۰
ارسال: #۱۶

کلید دفترچه B داخل جوابای کلیدی که ۲ هفته بعد از کنکور در سایت سازمان سنجش قرار میدن.
(۲۲ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:کلید دفترچه B همون جوابای کلیدی که ۲ هفته بعد از آزمون تو سایت سنجش .(21 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)narmafzar24 نوشته شده توسط: با سلام سازمان سنجش گزینه ۳( ۱۴۱ و ۱۰۸) رو برای این سوال در جواب های کلیدی انتخاب کردهآخه ۲ تا کلید میاد. شما منظورتون کلید دومه؟من کتاب سنجش رو دارم ولی این تست رو حتی حل نکرده و نوشته حذف.
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close