۰
subtitle
هر کی به نوبه خودش جوابی میده واقعا تشکر
ولی منتظر جوابای فیلسوفای عزیز هستما بگید بی زحمت.
ممنون
ولی منتظر جوابای فیلسوفای عزیز هستما بگید بی زحمت.
ممنون
(۱۴ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: آخه من نمیدونم طراح سوال چی فکر کرده،هر سوال ۱۵ دقیقه وقت داره !!!!حالا این که هیچی بدتر اینه که خودتو خفه میکنی حلش کنی بعدش ببینی تو گزینهها نیست
من هر چی زمان بازگشت رو حساب میکنم میشه ۱۴۲ که تو گزینهها نیست ولی فکر کنم به هر کدوم نزدیکتره اونو حساب میکنیم میشه گزینهی ۳
حلش سخت نیست فقط زمان بر و طولانیه
جوابش طولانی شدهاگه شد ازش عکس میگیرم میذارم
(۱۷ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: دکتر حقیقت به این طراحه بعد از طرح این سوال گفته بود اینقدر جوابشو طولانی کردی که خودتم نتونستی حلش کنیبعدش نوشته بود خیال کردی برای یه تست چقدر وقت دارن این بدبختا هااا
(۲۱ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)narmafzar24 نوشته شده توسط: با سلام به دوستان عزیز
لطف کنید جواب سوال ۷۶ سیتم عامل رو هم بدید
سوال: در یک سیتم ۲ فرایند p1 ,p2 که jobهای فرایند p1 بصورت دوره ای هر ۵ ثانیه یکبار و...
(۱۴ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: آخه من نمیدونم طراح سوال چی فکر کرده،هر سوال ۱۵ دقیقه وقت داره !!!!حالا این که هیچی بدتر اینه که خودتو خفه میکنی حلش کنی بعدش ببینی تو گزینهها نیست
من هر چی زمان بازگشت رو حساب میکنم میشه ۱۴۲ که تو گزینهها نیست ولی فکر کنم به هر کدوم نزدیکتره اونو حساب میکنیم میشه گزینهی ۳
حلش سخت نیست فقط زمان بر و طولانیه
جوابش طولانی شدهاگه شد ازش عکس میگیرم میذارم
(۱۷ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: دکتر حقیقت به این طراحه بعد از طرح این سوال گفته بود اینقدر جوابشو طولانی کردی که خودتم نتونستی حلش کنیبعدش نوشته بود خیال کردی برای یه تست چقدر وقت دارن این بدبختا هااا
(۲۲ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(21 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)narmafzar24 نوشته شده توسط: با سلام سازمان سنجش گزینه ۳( ۱۴۱ و ۱۰۸) رو برای این سوال در جواب های کلیدی انتخاب کردهآخه ۲ تا کلید میاد. شما منظورتون کلید دومه؟من کتاب سنجش رو دارم ولی این تست رو حتی حل نکرده و نوشته حذف.
(۲۲ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:کلید دفترچه B همون جوابای کلیدی که ۲ هفته بعد از آزمون تو سایت سنجش .(21 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)narmafzar24 نوشته شده توسط: با سلام سازمان سنجش گزینه ۳( ۱۴۱ و ۱۰۸) رو برای این سوال در جواب های کلیدی انتخاب کردهآخه ۲ تا کلید میاد. شما منظورتون کلید دومه؟من کتاب سنجش رو دارم ولی این تست رو حتی حل نکرده و نوشته حذف.