(۲۰ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: اما در مورد تست سالهای ۸۹ و ۹۰ من باز هم در مورد این دو تست یه مقدار مشکل دارم:
تست سال ۹۰ که مشکلی به لحاظ پیدا کردن کلید نیست (با وضوح گزینهی دوم)
اما در تست ۸۹ گفته که در زنجیر پیشرو نیازی به مشخص بودن هدف نیست (که این عبارت غلط است) ولی گزینهی سوم که گفته در BC حرکت فقط از هدف به حقایق صورت میگیرد٬ عبارت درستی است. یعنی من فکر میکنم گزینهی سوم کلید نیست و گزینهی دوم میتونه انتخاب بشه. اطلاق عنوان دادهگرا به FC و هدفگرا به BC به همین دلیل هست.
من نمیدونم که ایراد کار کجاست که شاید من نمیتونم بگم
مگه خودتون نمیگین که تو تست سال ۹۰ اینکه "FC به هدف نیازی ندارد" یک گزاره صحیح است و مشکلی هم در جواب تست نیست.
و در تست سال ۸۹ اینکه "در زنجیر پیش رو نیازی به مشخص بودن هدف نیست" باز به عنوان یک گزاره صحیح است و با گزاره قبلی که نوشتم معادل است.
و در هر دوی این سوالات گفته شده گزینه غلط رو بگید. که تو هر دو هیچکدوم از اینا انتخاب نمیشن.
اینکه خیلی واضحه.
(۲۰ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: یکی اینکه شما فرمودید و درست هم هست (هر چند که نمیشه اینطور تعبیر کرد که این الگوریتم صرفاً به هدف نیازی ندارد)
در مورد این بحث هم من هم نگفتم که صرفا به هدف نیازی نداره. گفتم میشه که هدف واضحی نداشته باشه. شاید هم داشته باشه. اما داشتن یا نداشتن هدف در این الگوریتم فرق چندانی نداره و این الگوریتم کلیه نتایج ممکنه را بدست میاره که برای هدف لازم نیست