(۱۶ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: من فقط میخوام یه نکته ای رو بگم. اینکه چطور امکان داره که حضرت محمد که مبنای دینشونو بر برابری انسانها از هر نژاد و قومیت مطرح میکنن به مریدانشون بگن که از میان شما کسی از ابتدای آفرینش تا پایان اون بالاتر از همه انسانها هست که این یک تناقض اساسی با آفرینش انسان و دین اسلامه. واگر هم چنین باشه آیا مسئله به این مهمی باید در احادیث نقل بشه یا مستقیما در خود قرآن؟؟؟
منم امام حسینو قبول دارم به عنوان یک انسان شجاعی که تا آخرین قطره خونه خودش و عزیزانش بر سر ایمان و آرمانهای اسلام ایستاد و نه به عنوان یک فرد مظلوم که بهش ظلم شد چون به یک انسان آزاده هیچ کس نمیتونه ظلم کنه.
قرآن پر از تمثیل و استعاره هست و صرفا بصورت کاملا عینی مد نظر نیست. مثل قضیه حضرت آدم و حوا و سیب و ... ما باید معنای حقیقی موضوع رو مد نظر قرار بدیم نه صرفا داستانو.
خرافات مثل زندان و زنجیری میمونن که انسانو از رسیدن به معرفت و ذات خدا باز میدارن باید آزاد بشیم و خودمونو از این زنجیرها رها کنیم تا بتونیم به سمت خدا حرکت کنیم هر چه سبکبارتر سریعتر.
کسانی که خوابن رو میشه بیدار کرد ولی کسانی که خودشونو به خواب میزنن رو هیچکس نمیتونه بیدار کنه مگر خودشون.
اگه گفتن این مساله به قول دوستمون اقا ساسان سبب می شه که بحثی باز بشه که شاید جاش اینجا نباشه من این ارسال رو پاک خواهم کرد.
من ادعایی ندارم که زیاد به این مباحث اشنا هستم و شاید باید کسی که اطلاعات کامل تری داره در این زمینه اظهار نظر کنه.اون چه که من میگم چیزیه که به نظرم درسته
ببینید همه می دونیم که خدا در قران میگه که آیا فکر می کنید کسانی که ایمان اوردند و نیازردند نزد خدا یکسانند؟
این که شما گفتید پیامبر خودشون فرمودند که انسانها از هر نژاد یکسانند درسته ولی در ادامه گفتند که معیار ارزشیابی انسانها ایمان و درجه تقربشون به خداست.پس اگه از این بعد نگاه کنید پیامبر و ائمه از مقربان خاص خدا به خساب می ایند پس کفه ترازوشون سنگین تره.
در مورد داستان هم می بینیم که خدا در قران هم در بسیاری موارد برای فهم بهتر و راحتتر از یکسری داستانها و تمثیلها استفاده کرده و به کررات داستان حضرت موسی و ... رو بیان کرده و این مساله نه به این دلیله که امکان بیان اون به صورت کاملا علمی و فلسفی نیست بلکه واسه اینه که من عامی که زیاد به مفاهیم عمقی وارد نیستم نیز بتونم استفاده کنم.